На проспекті Московському в Харкові розмістився ресторан-бар «MANI».
Заклад займає перший поверх розважального комплексу «Колізей» і включає два просторі зали, лобі-бар, майданчик для танцв і літню терасу. Інтер'єр ресторану дизайнери оформили в стилі модерн з елементами декору в давньогрецькому стилі - пісочні відтінки, ліпнина й колони, білосніжні скатертини та жива зелень.
Особливістю закладу вважається відкрита кухня, де гості можуть спостерігати на власні очі процес приготування замовлених страв.
Меню містить популярні й авторські страви середземноморської, кавказької та європейської кухонь. Основний акцент зроблено на позиціях мангал-меню.
Також відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, пасту, основні страви з м'яса і риби, гарніри та десерти. Кухарі закладу також готують м'ясо на саджі - телятину, баранину, курку, асорті, нутрощі ягняти, морепродукти.
У ранковий час у ресторані можна замовити різні варіанти комплексних сніданків - бенедикт з лососем, омлет з овочами, скрембл, яєчню з трьох яєць, домашні сирники зі сметаною і згущеним молоком, панкейки з карамелізованим бананом, домашню гранолу з йогуртом, вівсяну кашу на кокосовому молоці.
До фірмових позицій меню «MANI» відносяться:
- ферментований стейк «Рибай» з мікс-салатом,
- філе телятини з сезонними овочами,
- куряче філе з грибним кремом і броколі,
- свиняча вирізка з аспарагусом і беконом,
- качина ніжка конфі з інжировим чилі,
- дорада з овочами,
- восьминіг на грилі з морквяним кремом,
- новозеландські мідії, запечені в білому вині під сиром чедер,
- тигрові креветки з кремом з авокадо,
- іспанський салат з хамоном і грушею,
- теплий салат з телятиною,
- паста з томатами й морепродуктами,
- шашлик з телятини,
- люля-кебаб з баранини,
- стейк з сьомги на вугіллі,
- карамельна пана-кота з шоколадним мусом.
У ресторані відвідувачі можуть покурити ароматний кальян, заспівати улюблених пісень на караоке, а також організувати бенкети, сімейні та корпоративні заходи.