Харків / Каталог закладів у місті Харків / Заміський ресторан П'яна Хата

Заміський ресторан П'яна Хата

П'яна Хата
?
Харків, Коробові Хутори, с. Коропово
?
Все фотографии
Заміський ресторан П'яна Хата
Харків, Коробові Хутори, с. Коропово
Харків, Коробові Хутори, с. Коропово
+38 050 325 6858
Середній чек: 
$$$$
П'яна Хата
П'яна Хата
Опис
«П'яна хата» - це заміський ресторан на березі Сіверського Дінця, у 40 кілометрах їзди від Харкова. Заклад розмістився в заміській рекреаційній зоні «Коробові Хутори», на території Національного парку "Гомільшанські ліси". У Ресторан включає основний зал, два бенкетні зали з камінами й окремими кабінками для невеликих компаній гостей, а також мальовничу літню веранду, яка міститься над річкою. Колоритний дизайнерський інтер'єр ресторану створює враження похилих стін української хати-мазанки. ...

«П'яна хата» - це заміський ресторан на березі Сіверського Дінця, у 40 кілометрах їзди від Харкова.

Заклад розмістився в заміській рекреаційній зоні «Коробові Хутори», на території Національного парку "Гомільшанські ліси".

У Ресторан включає основний зал, два бенкетні зали з камінами й окремими кабінками для невеликих компаній гостей, а також мальовничу літню веранду, яка міститься над річкою.

Колоритний дизайнерський інтер'єр ресторану створює враження похилих стін української хати-мазанки.

Стилістика інтер'єру поєднує в собі традиційні українські мотиви й екостиль - похилені глиняні стіни, вікна химерних форм, грубо обтесані дерев'яні лавки з хутряними накидками, неотесані лавки, старовинні самовари й сільське начиння, скляні бутлі, закорковані качанами кукурудзи.

Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні класичних страв національної та східної кухонь.

Більшість страв меню готують за старовинними рецептами вісімнадцятого століття.

Гостям представлений широкий асортимент вареників, млинців, а також страв зі свіжевиловленої риби, м'яса, овочів, соління з грибів, зібраних на території Гомільшанських лісів.

До фірмових страв меню ресторану відносяться:

  • юшка Богдана Хмельницького,
  • домашній паштет і ковбаси,
  • короп по-таджицькому,
  • свіжоспечений хліб з сиром по-східному,
  • баранячі реберця і шашлик.
У барній карті акцент зроблено на натуральнтх настоянках різної міцності на травах, ягодах, кедрових горіхах, пшеничних зернах і ялівці.

Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!