Ресторан «Фішер» розмістився на затишній і тихій Кирило-Мефодіївській вулиці у Солом'янському районі столиці.
Інтер'єр закладу оформлений дизайнерами в оригінальному стилі, який гармонійно поєднує в собі скандинавський стиль, елементи арт-деко і Провансу.
Основний зал ресторану розрахований на 35 персон і витриманий у спокійній пісочно-кавовій колірній гамі. Тут є сцена для виступу артистів і музикантів.
Більш камерну атмосферу для гостей пропонує затишний камінний зал, місткістю 18 персон, де часто проходять бізнес-ланчі та сімейні обіди.
У VIP-залі, який розрахований 8 гостей, можна провести переговори й ділові зустрічі. Засклений зал-веранда підійде для посиденьок з друзями й близькими.
Приміщення оформлене в пастельних відтінках, а одна зі стін з цегляним мурованням прикрашена живим мохом і зеленню.
Меню ресторану «Фішер» пропонує своїм гостям широкий асортимент оригінальних авторських страв середземноморської кухні. Основний акцент зроблено на стравах з риби й морепродуктів.
Щосереди в ресторані «Fisher» шеф-кухар готує спеціальний сет з 3-4 страв з головним інгредієнтом таким як лобстери, гребінці й креветки.
Щочетверга й щоп'ятниці діють спеціальні пропозиції на устриці. У будні в ресторані подають комплексні обіди. У меню представлені всілякі салати, супи, закуски, гарніри, кілька видів устриць, страви з м'яса й птиці, а також риба й морепродукти.
Фірмовими стравами меню «Фішер» вважаються:
- мікс-салат з тигровими креветками, манго, томатами чері,
- форшмак з оселедця з цитрусовим джемом,
- тартар з устриці з лаймовою заправою,
- марсельський рибний суп,
- качка в пекінському стилі,
- філе телятини з соусом з тунця та запеченим перцем чилі,
- каре баранини під бренді-кавовим соусом,
- чорна тріска на чорному різото,
- роли з лосося з фуа-гра,
- хвіст лобстера під кленово-трюфельним соусом,
- восьминіг-гриль з горіхово-часниковим соусом на червоному кус-кусі.
На десерт в ресторані подають фірмові солодощі: каталонський крем з прянощами й цитрусовими цукатами, чизкейк-суфле матя з лаймовим конфі, мангове гаспачо з замороженою повітряною нугою.
Алкогольна карта містить асортимент вишуканих французьких, італійських та іспанських вин.