У Голосіївському районі Києва, на вулиці Маршала Конєва, у декількох хвилинах пішки від станції метро «Іподром», розмістився рибний ресторан «MoreЇсті».
Просторий зал закладу поділений на кілька функціональних зон - центральна ніша для великих компаній і різних заходів, затишна зона для сімейного відпочинку і романтичних зустрічей, а також невеликий окремий зал. Інтер'єр дизайнери витримали у стилі лофт з великою кількістю натурального дерева в оздобі.
Родзинкою ресторану вважається відкрита кухня, на якій встановлено іспанський тепан. Також особливістю закладу вважається величезні вітрини з охолодженою рибою та морепродуктами на крихті льоду.
Відвідувачі тут можуть спостерігати рідкісні види риби - чорний соняшник, корюшку лимонну, мойву, крижану і масляну рибу й акулячий стейк.
Меню ресторану складається з широкого вибору страв середземноморської та європейської кухонь, які кухарі готують за авторськими рецептами. Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, супи, пасти, устриці, страви суші-меню, основні страви та десерти.
У ранковий час тут готують різні варіанти сніданків - чіабату, фрітату, яйце пашот, яєчню, скрембл, каші, сирники. Основний акцент зроблено на рибі.
Коронними стравами «MoreЇсті» вважаються:
- дорадо в солі фламбе, яку подають в панцирі з солі й обробляють перед гостем,
- соте з морепродуктів у вершковому соусі,
- соте з морепродуктів з пряними овочами,
- чилійські мідії з соусом на вибір - томатним, винним або сирним,
- мікс салатів з лососем і авокадо «Бодюз»,
- філе качки з вишневим конфітюром «Жирардо»,
- суп «Фінський» з лососем,
- шоколадний фондан з морозивом.
Спеціально для маленьких гостей у ресторані розроблено дитяче меню, а також обладнана дитяча зона з альбомами для малювання.
Часто в «MoreЇсті» проходять кулінарні майстер-класи для дітей. Вечорами п'ятниці й суботи в закладі грають живу музику.
У літню пору відкритий майданчик для відпочинку на свіжому повітрі.