Ресторан тайської кухні «HAPPY CHANG» розмістився в самому серці Одеси, на перетині вулиці Ніжинської та Тираспольської площі.
Тут кухарі готують автентичні страви тайської та японської кухонь. У меню представлені закуски, салати, супи, страви вок меню з локшиною і смаженим рисом, гарячі страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, страви для компанії гостей, роли, макі, сети, а також десерти.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- фішболи «Бангкок» з сьомги й сиру під сирним соусом,
- лангустини з соусом «Хеппі Чанг»,
- м'ясо мідії з соусом «Мед-кімчі»,
- салат з водоростями хіяші, лососем, пекінською капустою, маринованим імбиром і кунжутом під соусом «Теріякі»,
- салат «Тайська качка» зі смаженим качиним філе в апельсиновому соусі на подушці зі свіжих овочів,
- салат «Кунсей» з копченим лососем, свіжими овочами, яблуком і арахісом,
- гострий томатний суп «Ко Самуї» з телятиною і квасолею,
- рисову локшину з тигровими креветками,
- яєчну локшину власного приготування з лососем в темпурі, овочами, паростками сої й соусом «Теріякі»,
- рис з качкою і свіжими овочами під апельсиновим соусом,
- смажений рис «Тай Рай» з телятиною,
- стейк з телячої вирізки «Паттая» в гостро-солодкому соусі,
- хрустку качку під апельсиновим соусом,
- стейк із сьомги з овочами унагі,
- гострий сібас по-тайськи «Чанг Май»,
- хрусткий банан «Каосан» під кокосовим соусом.
У барній карті ресторану представлені еспресо, американо й кавомікси, фруктові та трав'яні чаї, лимонад, мілкшейки, глінтвейн, пиво, червоне і біле домашнє вино, міцний алкоголь, віскі, коктейлі, фруктові вина Naomi.
Оригінальний інтер'єр закладу дизайнери виконали в насичених графітових відтінках і доповнили м'якими кріслами й меблями з темного дерева, ґратчастими перегорожами з живою зеленню, неоновими вивісками й м’яким освітленням.