Переглядів: 1646 Час на прочитання: 2 хв
Львов

Tomato.ua продовжує розповідати про найбільш популярні ресторани Львова. Це ті кав’ярні та піцерії, кафе та бари, що ви шукали та знаходили на нашій платформі протягом минулого, 2017-го року. Перша п’ятірка вже оприлюднена, справа за другою. До неї увійшли різні заклади. Ось і вони.

Найбільш популярні ресторани Львова — друга п’ятірка

Шосте місце: Пепероні

Пепероні — це піцерія зі стравами з сонячної Італії, де акцент зроблений на піцу. Заклад посів шосту сходинку у нашому рейтингу та розташований в центрі міста.  Білі скатертини та живі квіти, сучасний інтер’єр та коронна піца на тонкому тісті, приготована з італійського борошна.

Сьоме місце: Під Арсеналом

На сьомому місці таНа території першого збройового заводу Львова, побудованого в середині п’ятнадцятого століття розташувалася Реберня Під Арсеналом. Ви немов потрапляєте до старовинного європейського замку доповнює унікальна колекція середньовічної історичної зброї та репліки. Тут подають європейську, італійську та українську кухні, фокусуються на локальних продуктах. Чудовий асортимент колекційних вин з різних куточків світу, а також колекція солодового віскі.

Восьме місце: Вино & М’ясо

Крамничка-кафе Вино & М’ясо, що поруч із собором святого Юра, посіла восьму позицію в рейтингу. Тут великий вибір свіжого м’яса та популярних м’ясних страв (шашлик готують на очах у гостей). А ось у винній карті знайдуться найкращі сорти вин із Закарпаття, Одеси, Криму, Португалії, що можна замовляти як по келиху, так і по пляшці.

Дев’яте місце: Атляс

Ресторан Атляс знаходиться в старовинній будівлі та на дев’ятій сходинці переліку найпопулярніших. Це ресторація високої кухні, Особливістю її є приготування свіжого м’яса й морепродуктів на розпеченому лава-камені. Тут варто спробувати як страви японської кухні (суші), так і європейської (каре з телятини з журавлинним соусом і запеченою картоплею).

Десяте місце: Крива Липа

І замикає наш рейтинг кулінарна лабораторія Крива Липа. Сучасна українська кухня твориться тут.  Фірмові частування: борщ у хлібі «Хохол-креатив», пиріг зі шпинатом «Папай енерджі», шоколадний суп з грейпфрутом. Окрім цього, в ресторані пригощають вегетаріанськими стравами та такими, що приготовані на грилі. До речі, у меню є й англійські позиції.

І ще…

Детальніше про Криву Липу можна почитати тут.

Зазерніть й у львівський ресторан Ville de Saint Denis, бо там дуже незвична кухня.

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці, щоб отримувати новини про їжу, ресторани та розіграши вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.