Переглядів: 1409 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Весна прийшла, або кілька дієвих способів, як підняти собі настрій березневими днями. Tomato.ua підготував нову порцію смачних закладів. На зміну зимовим глінтвейнам та гарячим стейкам прийшли овочеві салати, смузі та зелені крем-супи. Де шукати весняне меню у Львові? У цій підбірці Green Garden, Скотина, Vapiano, Chopin, 36 ПО.

ТОП-5 закладів у Львові з весняним меню

Green Garden

Green Garden — це ресторан східної та паназійської кухні, проте у меню представлені європейські страви, які будуть до душі багатьом. Уся їжа продумана до деталей, тому весняне меню є досить корисним. Якщо будете тут, скуштуйте салат з руколою, креветками і всіма улюбленим авокадо (198 грн) або теплий салат зі спаржевою квасолею та індичкою (150 грн). На основну страву Tomato.ua рекомендує судак з овочевою сальсою (220 грн).

Скотина

Скотина — м’ясний львівський заклад, в якому назва говорить сама за себе. Проте, крім ароматних філе шато (121 грн) і філе міньйона (121 грн), тут є ще дещо. Львів’яни полюбляють приходити сюди, щоб скуштувати суші зі свіжої риби і рамен з куркою теппан (69 грн). Але весною завжди хочеться овочів. Тож, якщо будете тут, на закуску візьміть овочеву тарелю від шефа (77 грн) і салат з буряковим карпаччо з фетою, який заправлений соусом з гренадіну (99 грн).

Vapiano

Vapiano — один із кращих італійських ресторанів Львова. Саме зараз, до 14 березня, у закладі триває сезон тунця. Також шеф-кухар спеціально розробив меню до посту. Для тих, хто дотримується церковних традицій, цей заклад просто must visit. Що скуштувати з весняного меню? Основа сезонних страв — це свіжий аспарагус, звичними словами, спаржа. Тут страви готують з двох видів: білої та зеленої. Куштуйте салат зі спаржею та прошуто круто (189 грн), пасту зі спаржею (149 грн) і піцу зі спаржею і прошуто (169 грн).

Chopin

Ресторан Chopin знаходиться в однойменному бутік-готелі біля невеличкого парку ім. Євгена Маланюка. В оновленому меню ви побачите класичні рецепти, які мають деякі авторські акценти. Наприклад, на закуску візьміть плато сирів (175 грн). Сюди входить пармезан, моцарела та сулугуні з малиновим варенням (175 грн). Далі замовте теплий салат з овочів, який запечений на мангалі (175 грн). Також скуштуйте крем-суп зі шпинату з в’яленими томатами та бринзою (105 грн).

36 ПО

Де ще скуштувати весняних страв у Львові? 36 ПО — ресторан, який став місцевою гордістю. І ці слова сказані без будь-якого перебільшення. Заклад займає 5 поверхів історичної будівлі на Площі Ринок. Тут є колекційний кавовий апарат Slayer, власна пивоварня Schulz, акваріум з акулами та екзотичними морськими істотами. Що скуштувати? Мікс салатів з овочами, ростбіфом і гірчичною заправкою (155 грн) або салат айсберг з рапанами та хрусткими кальмарами (195 грн). Tomato.ua рекомендує також замовити на обід крем-суп з часнику і кров’янкою (98 грн).

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.