Ресторан «17.804. Indonesian Social Kitchen» розмістився на Великій Васильківській у центрі столиці, недалеко від станції метро «Олімпійська».
У меню представлені традиційні індонезійські страви, які готує за автентичними рецептами шеф-кухар і співвласник ресторану Еко Коеспрананто.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
смажений рис з куркою, креветками, яйцем і оригінальними соусами «Насі-горенг»,
пряний суп з кокосовим молоком, креветками, рисовою локшиною, паростками пшениці...
Ресторан «17.804. Indonesian Social Kitchen» розмістився на Великій Васильківській у центрі столиці, недалеко від станції метро «Олімпійська».
У меню представлені традиційні індонезійські страви, які готує за автентичними рецептами шеф-кухар і співвласник ресторану Еко Коеспрананто.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- смажений рис з куркою, креветками, яйцем і оригінальними соусами «Насі-горенг»,
- пряний суп з кокосовим молоком, креветками, рисовою локшиною, паростками пшениці, базиліком і пастою з бобів «Лакса»,
- молодого ягняти на дерев'яних паличках «Сатай»,
- тартар з тунця.
Крім того, у теплу пору року можна розташуватися на літній терасі.
Дизайнерський інтер'єр витриманий у сучасному стилі - теплі пісочні й шоколадні відтінки в оформленні, шкіряні крісла і м'які дивани графітового відтінку, оздоба з натурального дерева, шкіри й металу.