У самому центрі Києва, у невеликому двоповерховому будинку, свої двері відчиняє кафе-кондитерська «Bo.Pastry» шеф-кухаря і телеведучого Ектора Хіменес-Браво.
Оригінальний інтер'єр приміщення виконаний у сучасному стилі мінімалізму і витриманий у білих, чорних і бірюзових відтінках.
У центрі холу стоїть дерево з дощок.
У великій вітрині гостям представлений широкий асортимент десертів і випічки: безглютенові десерти, круасани, торти, домашні пироги, еклери, тістечка, макарони, зефір, мармелад,...
У самому центрі Києва, у невеликому двоповерховому будинку, свої двері відчиняє кафе-кондитерська «Bo.Pastry» шеф-кухаря і телеведучого Ектора Хіменес-Браво.
Оригінальний інтер'єр приміщення виконаний у сучасному стилі мінімалізму і витриманий у білих, чорних і бірюзових відтінках.
У центрі холу стоїть дерево з дощок.
У великій вітрині гостям представлений широкий асортимент десертів і випічки: безглютенові десерти, круасани, торти, домашні пироги, еклери, тістечка, макарони, зефір, мармелад, печиво, цукерки, хліб.
Аби перекусити тривно гості можуть замовити супи й сендвічі.
З-поміж фірмових солодощів закладу відзначають:
- еклер «Снікерс» з карамеллю, цільними горіхами й сиром маскарпоне,
- десерт «Фісташка-вишня» з сирного мусу, фісташкової пасти й бісквіта,
- гранд макарон з м'якою карамеллю і кремом з вершкового сиру,
- морквяний бісквіт з волоським горіхом «Hector` s Carrot Cake»,
- французький круасан,
- домашній пиріг з грибами й сиром рікота,
- сирні палички з італійськими травами.