Ресторан «Celentano Ristorante» зустрічає гостей на Великій Васильківській у центрі столиці. Ресторан входить до складу закладів мережі «Піца Челентано».
У меню представлена автентична італійська кухня, страви якої готують з натуральних італійських продуктів згідно з класичними рецептами. Акцент зроблено на фірмовій піці, яку готують на тонкому тісті з твердого борошна з авторськими начинками. Також гості можуть замовити різні антипасти, брускети, хлібні кошики з грісіні, хліб з томатами та оливками власного виробництва, тарілки з сиром, страви на компанію.
З-поміж фірмових позицій меню виділяють:
- пасту з трюфельним соусом власного виробництва,
- пасти «Болоньєзе» і «Карбонара»,
- піцу «Маргарита»,
- піцу «Діаболо»,
- антипасту «Ді кампанія»,
- фреш-салат з телятиною під соусом бальзамік,
- суп «Мінестроне»,
- лосось-гриль,
- стейк з телятини,
- медальйони зі свинини.
Для любителів солодкого розроблена десертна карта, де є коронні частування:
- класичний чизкейк,
- шоколадний фондан,
- грушевий тімбалло.
Карта напоїв включає кавові мікси, какао з маршмелоу, фірмові домашні чаї – полуниця з базиліком, мандарин з корицею і м'ятна груша.
У винній карті представлені понад півсотні різних італійських червоних, білих й ігристих вин.
У розпорядженні гостей кілька затишних залів, інтер'єр яких оформлений у стилі еклектики. Для маленьких гостей передбачена дитяча ігрова кімната з футбольним полем. При ресторані працює гастролавка, в якій можна купити вино, а також італійські делікатеси: в'ялені томати та оливки у власних маринадах, артишоки, Брезаолу, Копа ді Парма, італійські салямі й сири. Періодично в «Celentano Ristorante» влаштовують гастро-вечора, які проводить шеф-кухар ресторану.