Бар EscoBar

EscoBar
?
Київ, вул. Ярославів Вал 21/20А
?
Все фотографии
Бар EscoBar
Київ, вул. Ярославів Вал 21/20А
Київ, вул. Ярославів Вал 21/20А
+38 099 900 7493
Золоті ворота
Середній чек: 
$$$$
Опис
У середмісті Києва, на вулиці Ярославів Вал, розмістився ресторан кубинської кухні «EscoBar». Оригінальний інтер'єр закладу виконаний у теплих пісочних відтінках. Особливу атмосферу «EscoBar» створюють написи на стінах і стелі, зістарені поверхні меблів, оригінальні світильники й люстри. Гості закладу можуть покуштувати тут традиційних і авторських страв креольської, латиноамериканської, аргентинської, середземноморської кухонь. У меню можна знайти асортимент холодних і гарячих закусок, салати,...

У середмісті Києва, на вулиці Ярославів Вал, розмістився ресторан кубинської кухні «EscoBar».

Оригінальний інтер'єр закладу виконаний у теплих пісочних відтінках. Особливу атмосферу «EscoBar» створюють написи на стінах і стелі, зістарені поверхні меблів, оригінальні світильники й люстри.

Гості закладу можуть покуштувати тут традиційних і авторських страв креольської, латиноамериканської, аргентинської, середземноморської кухонь. У меню можна знайти асортимент холодних і гарячих закусок, салати, супи, основні страви, гарніри й десерти.

До фірмових позицій меню «EscoBar» відносяться:

  • біфштекс «Алеман» з табаско, солоними огірками, каперсами й ферментованим жовтком,
  • філе нільського окуня «Севіче де Маріскос», мариноване у фреші лайма з перцем чилі й соусом з цибулі шалот,
  • cмажені курячі крила «Алітас де Полло» в лаймово-імбирному соусі з перцем халапеньйо,
  • запечений авокадо «Орнеадо» з горгондзолою, базиліковою олією і томатами чері,
  • салат «Ді маріскос» з тигровими креветками, анчоусами, лимонними й імбирними цукатами,
  • традиційний кубинський суп «Потахі» з чорної квасолі й бекону,
  • «Тарілка EscoBar» із запеченою свинячою грудинкою з фенхелем, кров'янкою і домашньою ковбасою, солоними сирниками, квасолею в томаті, копченою ковбасою і запеченим авокадо,
  • барабулька «Сальмонете» з кіноа, рисовим поп-корном і фрешем лимона,
  • відварні раки «Кангрехос» з кукурудзою і лимоном,
  • «Чилі кон Карне» з яловичого гуляшу, тушкованого в томатно-шоколадному соусі,
  • стейк з яловичини «Рибай кон Маіс» з кукурудзою і гострим томатним соусом,
  • стейк м'ясника «Фахіта» з соусом «Сальса»,
  • кесаділья кон Полло з беконом, сиром і карамелізованою грушею під соусом «Гуакамоле».

Для любителів солодкого тут готують чурос з шоколадом, торт «Нельоха» за кубинським рецептом, пана-коту з естрагоном і медовим морозивом, а також оригінальні авторські алкодесерти.

У барній карті ресторану основний акцент зроблено на ромі.

Гості можуть замовити кубинський ром у чистому вигляді, а також коктейлі на його основі, серед яких виділяють авторські: «Hemingway Special», «El Presedente», «Knickerbocker».

Крім цього, родзинкою барного меню вважаються 8 видів мохіто і 6 видів коктейлю «Маргарита».

У ресторані часто лунає жива музика в латиноамериканському стилі.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!