Кухня:
Грузинська
Тип:
Ресторан
5
Київ, пр. Лобановського 6А
Ми продовжуємо вивчати винну географію, паралельно знайомлячись з фаворитами Зоріка.
На черзі четверта дегустація вин, які п'ють сомельє — їх складно назвати мас-маркетом, бо це зірки своїх регіонів, знайомі переважно експертам.
Отже, Австрія, Німеччина, ПАР, Аргентина, Нова Зеландія та Австралія.
Експрес-тур, так би мовити, у яскравій компанії:
Дегустацію вин ми поєднаємо з майже-лекцією від Зоріка:
ви послухаєте про особливості виноробства у цих шести країнах, про їхні схожості та відмінності.
Обіцяємо знайомство з виноробами, чиїм винам сомельє віддають свої впевнені "так".
А ми — сердечко.
Супровід від шефа Сергія Хегая: кальмари на тепані, гьодза зі свининою, тартар з яловичини, щоки тунця.