Головна / Каталог закладів у місті Київ / Ресторан Perets (Перець)

Ресторан Perets (Перець)

Perets
4.8
Київ, вул. Тимошенка 29 (Левка Лук'яненка, 29)
4.8
Все фотографии
Ресторан Perets (Перець)
Київ, вул. Тимошенка 29 (Левка Лук'яненка, 29)
Київ, вул. Тимошенка 29 (Левка Лук'яненка, 29)
+38 044 569 2575
Мінська, Оболонь
Середній чек: 
$$$$
Опис
На Оболоні в Києві, на вулиці Маршала Тимошенка, розмістився м'ясний ресторан «Perets». У розпорядженні гостей просторий основний зал, поділений на затишні обідні зони. Інтер'єр виконаний у стилі лофт - пісочні відтінки, високі стелі й великі вікна, оригінальні крісла салатового кольору, м'які дивани зі строкатими подушками, оздоблення з натурального дерева, яскраві картини на стінах. У меню гостям представлені популярні європейські, американські, італійські та паназіатські страви. Основний а...

На Оболоні в Києві, на вулиці Маршала Тимошенка, розмістився м'ясний ресторан «Perets».

У розпорядженні гостей просторий основний зал, поділений на затишні обідні зони. Інтер'єр виконаний у стилі лофт - пісочні відтінки, високі стелі й великі вікна, оригінальні крісла салатового кольору, м'які дивани зі строкатими подушками, оздоблення з натурального дерева, яскраві картини на стінах.

У меню гостям представлені популярні європейські, американські, італійські та паназіатські страви.

Основний акцент зроблено на м'ясних стравах, зокрема на класичних американських стейках: «Рибай», «Шатобріан», «Філе Міньйон», а також на стейках з українського м'яса.

Крім того, у ресторані гості знайдуть великий вибір риби й морепродуктів: дорадо, сібас, лосось, тигрові креветки, мідії, рапани булот, устриці, чорноморський улов.

З-поміж фірмових страв ресторану відзначають:

  • щучу ікру з солоними огірками й грінками,
  • салат з руколою, тигровими креветками й авокадо,
  • карпачо з восьминога з овочевою сальсою і соусом Понзу,
  • тартар з лосося з каперсами, авокадо й руколою,
  • суп з морепродуктами,
  • шашлик з баранини, маринований в узбецьких спеціях,
  • шашлик з реберець новозеландського ягняти, маринований з чебрецем і базиліком,
  • молочну телятину на кістці,
  • соте з морепродуктів,
  • курча по-перуанськи з кукурудзою і перцевим соусом.

Для ласунів розроблено десертне меню, де відзначають:

  • гарбузову запіканку зі сметаною,
  • шоколадний фондан з малиновим сорбетом,
  • карамельний мус з грушею конфі.

У барній карті є домашній узвар, морс, лимонади, фреші, а також великий вибір італійських, французьких, іспанських і чилійських вин.

Щочетверга, щоп'ятниці й щосуботи в ресторані гості можуть заспівати улюблених пісень в караоке.

У теплу пору року працює відкритий літній майданчик.

Сайт: perets.com.ua
Читать статьи о ресторане
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!