«Teva» - це ресторан-бар, який розмістився на Великій Васильківській у самому центрі столиці, недалеко від станції метро «Олімпійська».
У розпорядженні гостей два рівні, на яких розміщені просторі зали з затишними обідніми зонами, лаунж-зона, місце для виступу ді-джеїв та контактний бар. Інтер'єр дизайнери витримали в стилі лофт - сірі й кавові відтінки, м'які крісла, меблі з натурального дерева, колони й геометричні орнаменти, жива зелень.
Основу меню ресторану складають популярні страви середземноморської та італійської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Гостям подають холодні й гарячі закуски, брускети, тартари, супи, пасти, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, а також гарніри й авторські десерти.
Серед коронних страв ресторану відзначають:
- сашимі з тунця,
- тартар з телятини,
- пене з морепродуктами й соусом з омара,
- пасту «Карбонара» з деревними грибами,
- устриці «Версаль» з полуницею та м'ятою,
- морські гребінці з яблучним мармеладом і соусом з лемонграсу й екстрактом ванілі,
- брускети з гуакамоле і гранатом,
- салат з качиним філе і яйцем пашот,
- соте з морепродуктів на двох,
- філе телятини з пюре й артишоками,
- суп «Том Ям»,
- плато витриманих сирів з цибулевим конфітюром,
- фуагра з лісових ягід з ревенем,
- яблучно-медовий десерт,
- ананас су-вид з рожевим перцем і сорбетом «Банан-маракуя»,
- шоколадний фондан з ванільним морозивом.