Головна / Каталог закладів у місті Київ / Ресторан Владимирский Банкетний зал

Ресторан Владимирский Банкетний зал

Владимирский Банкетний зал
?
Київ, вул. Жмеринська 30
?
Все фотографии
Ресторан Владимирский Банкетний зал
Київ, вул. Жмеринська 30
Київ, вул. Жмеринська 30
+38 067 155 9431
Святошин
Середній чек: 
$$$$
Опис
«Володимирський» - це ресторан-бенкет-хол, який розмістився в Святошинському районі Києва, на вулиці Жмеринській. У розпорядженні гостей просторий основний зал, який слугує за бенкет-хол, вміщує до 80 запрошених. Витончений інтер'єр приміщення виконаний у класичному стилі - кремові й пісочні відтінки в оформленні, білосніжне драпірування, стилізовані грецькі колони, плазмові екрани, окантовані позолоченими багетними рамами. Для невеликих компаній гостей передбачений затишний віп-зал, місткіст...

«Володимирський» - це ресторан-бенкет-хол, який розмістився в Святошинському районі Києва, на вулиці Жмеринській.

У розпорядженні гостей просторий основний зал, який слугує за бенкет-хол, вміщує до 80 запрошених.

Витончений інтер'єр приміщення виконаний у класичному стилі - кремові й пісочні відтінки в оформленні, білосніжне драпірування, стилізовані грецькі колони, плазмові екрани, окантовані позолоченими багетними рамами.

Для невеликих компаній гостей передбачений затишний віп-зал, місткістю 10 персон, інтер'єр якого доповнюють колекція порцелянових фігурок, годинників і свічників на тумбах.

У теплу пору року відвідувачі можуть відпочити на літньому майданчику, який являє собою світлий критий павільйон з декількома столиками й турецькими тапчанами для куріння кальяну.

Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської, української, кавказької й італійської кухонь.

У меню гості можуть знайти українські вареники в горщиках, кавказькі шашлики, м'ясні страви з авторськими соусами, італійську піцу на тонкому тісті з різними варіантами начинок, закуски, салати, перші й основні страви, солодку випічку і десерти.

Серед фірмових позицій меню ресторану відзначають:

  • свинячий окіст «Фламбе»,
  • телячу корейку «Фламбе»,
  • ніжку ягняти в тісті,
  • курку, фаршировану апельсинами,
  • качку з яблуками й індичку, запечену з рисом і грибами.
Барна карта складається з міцних алкогольних напоїв, коктейлів, а також різних сортів європейських і українських вин.

Регулярно в закладі проходять бенкети, фуршети, розважальні шоу-програми й трансляції спортивних подій.

Меню
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!