Головна / Каталог закладів у місті Київ / Ресторан VV22 (Ресто-комплекс VV22)

Ресторан VV22 (Ресто-комплекс VV22)

VV22
?
Київ, вул. Верхній Вал 22
?
Все фотографии
Ресторан VV22 (Ресто-комплекс VV22)
Київ, вул. Верхній Вал 22
Київ, вул. Верхній Вал 22
+38 093 499 8822
Контрактова площа
Кухня:  Європейська
Середній чек: 
$$$$
Опис
«Ресто-комплекс VV22.» - це рестоклуб, який поєднує в собі формат ресторану, бару, концерт-холу. До послуг гостей верхній зал, де розташована ресторанна зона, а також нижній зал, в якому обладнано сцену для виступу музичних колективів і ді-джеїв, а також просторий майданчик для танців для проведення тематичних і танцювальних вечірок. Інтер'єр ресторану дизайнери оформили в стилі лофт - тепла пісочно-коричнева колірна гама, цегляне муровання стін, меблі та оздоблення з натурального дерева, м'які...

«Ресто-комплекс VV22.» - це рестоклуб, який поєднує в собі формат ресторану, бару, концерт-холу.

До послуг гостей верхній зал, де розташована ресторанна зона, а також нижній зал, в якому обладнано сцену для виступу музичних колективів і ді-джеїв, а також просторий майданчик для танців для проведення тематичних і танцювальних вечірок.

Інтер'єр ресторану дизайнери оформили в стилі лофт - тепла пісочно-коричнева колірна гама, цегляне муровання стін, меблі та оздоблення з натурального дерева, м'які сині дивани, склепіння.

Меню «Ресто-комплексу VV22.» складається з популярних і авторських страв європейської кухні. Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, основні гарячі страви, гарніри, соуси, а також десерти.

У будні тут подають різні варіанти комплексних бізнес-ланчів.

Акцент у меню зроблено на стравах, які готують у хоспері - каре ягняти, норвезька скумбрія, філе сьомги й філе курки, свиняча корейка, стейк з телячого язика, стейки з телятини «Нью-Йорк» і «Рибай».

Також до фірмових страв ресторану відносяться:

  • салат «Цезар» по-паназійськи з курячою грудкою су-вид,
  • теплий салат з морепродуктами й мусом з авокадо під соусом «Мартіні»,
  • вершковий суп з морепродуктів від шефа,
  • качина грудка Магре з журавлинним клафуті й кус-кусом,
  • карпачо з лосося й авокадо,
  • бургер з посіченим біфштексом і цибулевим мармеладом від шеф-кухаря,
  • мус на білому шоколаді з лавандою, кулі з чорної смородини й дзеркальною глазур'ю.
У барній карті гості знайдуть широкий асортимент міцного алкоголю, вина та коктейлів.

Часто в закладі проходять концерти рок-виконавців і виступи ді-джеїв, кулінарні майстер-класи, творчі вечори поетів і письменників, виставки від фотографів і художників.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!