Ресторан Zucchini

Zucchini
?
Одеса, вул. Академіка Філатова 62/1
?
Все фотографии
Ресторан Zucchini
Одеса, вул. Академіка Філатова 62/1
Одеса, вул. Академіка Філатова 62/1
+38 095 777 0709
Кухня:  ІталійськаПіца
Середній чек: 
$$$$
Zucchini
Zucchini
Zucchini
Опис
Ресторан-піцерія «Zucchini » розмістився на вулиці Академіка Філатова в Малиновському районі Одеси. Заклад займає два поверхи. На першому рівні обладнаний основний зал, де встановлена дров'яна піч. Піцейола готує фірмове тонке тісто для піци перед очима відвідувачів. Другий поверх займає зал з затишними обідніми зонами й справжнім каміном. У меню ресторану-піцерії представлено широкий асортимент традиційних страв італійської кухні, які кухарі готують з натуральних продуктів за домашніми рецепта...

Ресторан-піцерія «Zucchini » розмістився на вулиці Академіка Філатова в Малиновському районі Одеси.

Заклад займає два поверхи. На першому рівні обладнаний основний зал, де встановлена дров'яна піч. Піцейола готує фірмове тонке тісто для піци перед очима відвідувачів. Другий поверх займає зал з затишними обідніми зонами й справжнім каміном.

У меню ресторану-піцерії представлено широкий асортимент традиційних страв італійської кухні, які кухарі готують з натуральних продуктів за домашніми рецептами виключно “з-під ножа”.

Гості можуть замовити закуски, салати, пасти, понад 20 різновидів неаполітанської піци, перші й основні страви, гарячі закуски, стейки, піцети, десерти.

Серед фірмових позицій меню «Цукіні» відзначають:

  • карпаччо з лосося,
  • еклери з сьомгою і сирним кремом,
  • салат з телятини з гірчично-медовим соусом,
  • салат «Сицилійський» з курчам, грильованою телятиною, сиром сулугуні, кунжутом і соусом песто,
  • спагеті «Карбонара» ручної роботи з беконом під сиром пармезан,
  • домашній рибний суп,
  • філе лосося під кленовим сиропом,
  • стейк з телятини з картоплею Даніш і перцевим соусом,
  • ягняти з овочами по-італійськи,
  • курячий стейк на грилі з печеною картоплею під грибним соусом,
  • метрову піцу «Капрічоза»з телятиною, курячим філе, копченим м'ясом і червоним соусом,
  • метрову піцу «Цезаріо» з беконом, копченим курячим філе, помідорами, сирами пармезан і моцарела.
Для ласунів тут представлено ряд десертів, серед яких виділяють: штрудель з вишнею та морозивом, профітролі з заварним кремом, шоколадним соусом і фундуком, а також шоколадний бісквіт «Горіховий десерт» з горіховим кремом та грильяжем.

Тим, хто вважає за краще національні страви, у ресторані розроблено меню української кухні. У ньому гості знайдуть закуски, перші й другі страви, борошняні вироби, солодке, а також фірмові домашні настоянки - «Сільська горілочка», «Хріновочка», «Вишнівка», «Журавлина», «Обліпиха».

Змістовна барна карта містить каву і кавомікси, чаї по-домашньому, компот, ягідний морс, лимонад, розливне і пляшкове пиво, домашнє червоне і біле вино, міцний алкоголь, а також вина України та Італії.

Затишний інтер'єр ресторану-піцерії дизайнери оформили в стилі Прованс - тепла пісочна колірна гама, цегляне муровання стін, меблі з натурального дерева, шкіряні дивани й невеликі столики, полиці з сувенірами, баночки з консервацією і посуд, який вироблений на фабриках Італії, текстиль з квітковим принтом.

Меню
Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!