Переглядів: 4704 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Витримана яловичина, ідеальна прожарка, неймовірний аромат і незабутній смак – це все про стейки від закладів столиці. Tomato.ua розповість про м’ясні ресторани Києва. Читайте про Sam’s Steak House, AlexGut Grill Pub, BEEF meat & wine, Oxota na Ovets, GOODMAN.

Стейки, гриль і хоспер-меню у закладах Києва

Sam’s Steak House

Sam’s Steak House – атмосферний стейк-хаус у Києві, який пропонує широкий асортимент м’ясних страв. Нещодавно відбувся перезапуск закладу. Формат зберігся, але тепер ресторан уже не такий класичний. Він став більш сімейним і сучасним. Одна з особливостей стейк-хаусу – власне міні-виробництво з ферментації м’яса. Запрошені іноземні фахівці розробили унікальну техологію дозрівання мяса у власній оболонці з натурального яловичого жиру.

Мені Sam’s Steak House – це мікс улюблених страв. Тут є і Ріб-Ай тартар, і хумус з лисичками, і легендарний Цезар, і карпачо, і фірмовий рол. Гордість ресторану – колекція стейків сухого та вологого дозрівання Ukrainian Special Beef. Рекомендуємо скуштувати Ребра по-корейськи з капустою кімчі (375 грн), стейки Ріб-Ай (490 грн) та Тендерлойн (740 грн) та Стейк з індички у цитрусовому маринаді (245 грн).

AlexGut Grill Pub

AlexGut Grill Pub – новий м’ясний ресторан на Соломянці у Києві. На гостей чекає затишна атмосфера та різноманітні страви з м’яса і не тільки. Одна з особливостей закладу – відкритий гриль у залі. Насолодитися стравами можна у залі закладі чи на терасі, яка завжди «iqos friendly».

У ресторані на грилі готують стейки, ніжне м’ясо з філе курки та стегна індички, фірмові бургери. До страв пропонують 8 сортів розливного пива та інші напої. Також є сніданки та сезонне меню.

Рекомендуємо скуштувати класичний яловичий стейк Стейки T-bone або Рібай з соусом від шефа (169 грн/100 г), Каре молодого ягняти з томатним пікантним соусом (365 грн) та Ребра у соусі Барбекю (215 грн) з кукурудзою гриль.

У AlexGut Grill Pub діють щасливі години з 11:00 до 13:00 та з 15:00 до 17:00 – деталі можна дізнатися в офіціанта. Якщо ви вирішили святкувати День народження у ресторані, то отримаєте знижку -10%.

BEEF meat & wine

BEEF meat & wine – м’ясний ресторан, який відкрився в 2010 році. Він тричі отримував премію Кращий м’ясний ресторан України. Заклад розташований у центрі Києва навпроти синагоги Бродського. Інтер’єр – простий, чесний, лаконічний.

Головний продукт BEEF meat & wine – м’ясо. У меню представлені стейки, вино, ланчі, сніданки, сезонні страви, бакський чізкейк. Заклад пропонує широкий асортимент м’яса, 10 видів стейку рібай із Аргентини, Японії, США, Австралії, Іспанії та України. Їх готують на 4-метровому відкритому грилі Parilla та у дров’яній печі. Рекомендуємо спробувати стейки Ті-боун (2400 грн), Шатобріан (3100 грн, Рібай choice (1100 грн) і Стейк м’ясника (670 грн). Ідеальний варіант для компанії – Сет стейків (2400 грн – Рібай, Нью-Йорк, Філе-міньйон.

Oxota na Ovets

Oxota na Ovets – азіатський стейк-хаус, який розташувався на Воздвиженці. Заклад входить до сім’ї ресторанів Gastrofamily Дмитра Борисова. Одна з особливостей ресторану – відкрита кухня з деревним robata грилем, на якому смажать стейки та свіжу рибу. На відвідувачів чекає автентична азіатська кухня та страви, приготовані за легендарними рецептами. Тут можна спробувати качку по-пекінськи, лобстера, Том-Ям, бургери, вок, різноманітні страви з риби та м’яса.

В Oxota na Ovets готують витриману мармурову яловичину. Ви можете обрати стейк улюбленої просмажки. У меню – м’ясо вологого та сухого визрівання. Рекомендуємо скуштувати Оленину з чилі, вирізка (1950 грн), фірмовий стейк Oxota na Ovets (425 грн), Стейк Ковбой (645 грн) та Овечу спинку з гострим соусом (545 грн).

GOODMAN

GOODMAN – стейк-хаус, де панує культ м’яса. Це заклад відомої міжнародної мережі, яка об’єднує однойменні м’ясні ресторани Цюріха, Лондона та Києва. Це справжня чоловіча мітерія, яка стала своєрідною меккою для справжніх поціновувачів м’яса. У закладі готують стейки з американської мармурової яловичини.

У меню GOODMAN – класичні та преміальні стейки. Рекомендуємо спробувати Філе-Шато (1699 грн), Рібай (1699 грн), Шатобріан (2599 грн), Шортлойн (369 грн/100 г), Томагавк (389 грн/100 г),. До стейків можна замовити соуси на вибір. Вигідна пропозиція на велику чи маленьку компанію – різноманітні сети: Сімейний, Шортлойн, Шато на двох, Бостонська вечеря. Сет Сімейний – це закуска+стейк+бургер+гарнір/салат+напій (3999 грн). Крім стейків, пропонують бургери, закуски, салати, гарніри та інші страви.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Справжні експерти в рибі: де замовити роли з норвезького лосося у Києві?

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все