Ресторан грузинської кухні «Алаверди» розмістився на вулиці Вадима Гетьмана в Солом'янському районі Києва.
До послуг гостей три затишні зали, які вміщають 50, 30 і 25 персон. Крім цього, у теплу пору року відкрита літня тераса з місткістю 30 відвідувачів. Інтер'єр ресторану дизайнери оформили в сучасному стилі з кавказькими нотками в декорі - теплі пісочні відтінки, м'які крісла з оксамитовою оббивкою, меблі та оздоблення з натурального дерева, оригінальні світильники з металевих прутів, яскраві картини із зображенням кавказьких трапез.
Кухарі готують для гостей традиційні й авторські страви грузинської кухні.
Меню містить холодні закуски, салати, перші страви, гарячі борошняні вироби, рибні й традиційні грузинські страви, рибу і м'ясо з мангала, соуси, гарніри й десерти.
Коронними стравами закладу вважаються:
- аджапсандал,
- фаршировані гриби з сиром сулугуні,
- фірмова страва «Алаверди» з телятини з печерицями в червоному вині,
- чанахі з баранини,
- чашушулі з телятини,
- чкмерулі,
- сом у кунжуті під грибним соусом,
- шашлик зі свинячого ошийка,
- люля-кебаб з баранини,
- хачапурі «Алаверди» з копченим сиром і сулугуні,
- хачапурі по-мегрельськи,
- хінкалі з бараниною,
- чебурек з телятиною і свининою,
- стейк з лосося,
- фірмовий торт «Алаверди»,
- чурчхела з волоським горіхом.
Велика карта бару містить пиво, міцний алкоголь, грузинські вина «Бадагоні».
Часто в ресторані проводять бенкети, фуршети, весільні, сімейні та корпоративні свята.