У самому центрі Києва, на бульварі Шевченка, у декількох хвилинах пішки від станції метро «Площа Льва Толстого», розмістився бар «Bibique Bar».
Індустріальний інтер'єр закладу виконаний у стилі лофт – стіни оформлені цеглою без личкування і металевими гратами, барна стойка з бетону, лаконічні меблі, балки на стелях, жива зелень як елемент декору.
Основу меню бару складають популярні страви європейської та американської кухонь в авторській подачі шеф-кухаря, які готують зі свіжих натуральних продуктів.
Гості можуть замовити закуски тартіне або французькі бутерброди з сірого хліба, супи, основні страви, бургери, стейки, салати.
До фірмових страв меню бару відносять:
- салат «Грецький» з в'яленим оливками,
- стейк Рибай,
- філе міньйон на грилі,
- тартіне з лососем гравлакс.
У карті напоїв також є лимонади з обліпихою, імбиром, м'ятою і лаймом.
У вихідні в барі виступають популярні ді-джеї.