Один з ресторанів грузинської кухні мережі «Хачапурі та вино» розмістився на вулиці Великій Васильківській у Печерському районі Києва, недалеко від станції метро «Олімпійська».
Колоритний інтер'єр закладу відтворює атмосферу перебування в традиційному кавказькому будинку - тепла коричнева колірна гама, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, глиняний посуд і квеврі під стелею для декору.
Велике меню ресторану містить широкий вибір популярних страв грузинської кухні - холодні й гарячі закуски, салати, хінкалі з різними варіантами начинок, перші й другі гарячі страви, соуси, гарніри, випічка, десерти.
Головний акцент зроблено на хачапурі, яких тут готують десять видів - по-мегрельськи, по-аджарськи, по-осетинськи, шоті, з тархуном, фірмовий хачапурі з куркою, грибами й сиром, пеновані з сиром, з зеленню, пеновані зі шпинатом і грибами.
До фірмових позицій меню закладу відносяться:
- хінкалі з бараниною,
- шурпа,
- суп «Харчо»,
- кучмачі з курячою печінкою та сиром Надугі,
- рулети зі смажених баклажанів,
- салат з телятиною і беконом,
- салат з грушею і в'яленим м'ясом,
- салат з лососем та інжиром,
- чалагач,
- курча тапака,
- рибний чкмерулі,
- філе сома з овочами,
- люля-кебаб з баранини,
- шоколадно-горіховий торт.