«MUST» - це ресторан-стейк-хаус преміум-класу, який розмістився в самому центрі Києва, на сьомому поверсі ЦУМу.
Заклад складається з двох рівнів. На першому поверсі розмістився безпосередньо стейк-хаус, а другий рівень з виходом на дах будівлі займає бар, місткістю 350 персон.
Дизайнерський інтер'єр ресторану доповнюють панорамні вікна, м’яке освітлення, меблі коричнево-синіх відтінків, вхідні двері та підлога з натурального дерева, декор та оздоблення з натуральної шкіри.
Головний стіл доповнений поручнями з легендарних мармурових сходів, а позолочені світильники повторюють форму хребців бика.
Головна люстра зроблена з чеського кришталю. У меню закладу основний акцент зроблено на м'ясних стравах.
У «MUST» подають стейки з американського м'яса - філе-міньйон, «Шатобріан», «Рибай», «Нью-Йорк», «Портерхаус», «Ті-Боун».
Крім того, серед фірмових страв закладу відзначають:
- теплий пиріг з бичачими хвостами й кістковим мозком,
- бургер з котлетою з мармурової яловичини й трюфельним соусом,
- телячі щічки з перловою кашею,
- канелоні з крабом,
- тартар з мармурової яловичини,
- курячий бульйон,
- борщ з бичачими хвостами,
- салат з крабом,
- бурату з томатами й міні-піцу з трюфелем і сиром,
- тріску в місо-соусі,
- тарт з тунця з гуакамоле і зеленим горошком,
- смажений тунець з соусом васабі-майо та теріякі.
У барній карті гості знайдуть широкий асортимент елітного міцного алкоголю, вишукані марки європейських вин, а також авторську коктейльну карту.