Заклад зачинено…
Заклад, який ви шукали на жаль закрито. Але у нас ще багато цікавого.

Ресторан Must

Must
?
Київ, вул. Хрещатик 38
?
Все фотографии
Ресторан Must
Київ, вул. Хрещатик 38
Київ, вул. Хрещатик 38
+38 044 466 0504
Театральна
Кухня:  Європейська
Середній чек: 
$$$$
Опис
«MUST» - це ресторан-стейк-хаус преміум-класу, який розмістився в самому центрі Києва, на сьомому поверсі ЦУМу. Заклад складається з двох рівнів. На першому поверсі розмістився безпосередньо стейк-хаус, а другий рівень з виходом на дах будівлі займає бар, місткістю 350 персон. Дизайнерський інтер'єр ресторану доповнюють панорамні вікна, м’яке освітлення, меблі коричнево-синіх відтінків, вхідні двері та підлога з натурального дерева, декор та оздоблення з натуральної шкіри. Головний стіл допов...

«MUST» - це ресторан-стейк-хаус преміум-класу, який розмістився в самому центрі Києва, на сьомому поверсі ЦУМу.

Заклад складається з двох рівнів. На першому поверсі розмістився безпосередньо стейк-хаус, а другий рівень з виходом на дах будівлі займає бар, місткістю 350 персон.

Дизайнерський інтер'єр ресторану доповнюють панорамні вікна, м’яке освітлення, меблі коричнево-синіх відтінків, вхідні двері та підлога з натурального дерева, декор та оздоблення з натуральної шкіри.

Головний стіл доповнений поручнями з легендарних мармурових сходів, а позолочені світильники повторюють форму хребців бика.

Головна люстра зроблена з чеського кришталю. У меню закладу основний акцент зроблено на м'ясних стравах.

У «MUST» подають стейки з американського м'яса - філе-міньйон, «Шатобріан», «Рибай», «Нью-Йорк», «Портерхаус», «Ті-Боун».

Крім того, серед фірмових страв закладу відзначають:

  • теплий пиріг з бичачими хвостами й кістковим мозком,
  • бургер з котлетою з мармурової яловичини й трюфельним соусом,
  • телячі щічки з перловою кашею,
  • канелоні з крабом,
  • тартар з мармурової яловичини,
  • курячий бульйон,
  • борщ з бичачими хвостами,
  • салат з крабом,
  • бурату з томатами й міні-піцу з трюфелем і сиром,
  • тріску в місо-соусі,
  • тарт з тунця з гуакамоле і зеленим горошком,
  • смажений тунець з соусом васабі-майо та теріякі.
Як десерт у ресторані подають пана-коту з солоною карамеллю, чизкейк з козячого сиру і маття-мус з білим шоколадом.

У барній карті гості знайдуть широкий асортимент елітного міцного алкоголю, вишукані марки європейських вин, а також авторську коктейльну карту.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!