На Межигірській у центрі столиці, недалеко від станції метро «Контрактова площа», розмістився ресторан «Podil East India Company».
На вході в заклад гостей зустрічає бар. Заклад має чотири окремі зали, які займають обидва поверхи: оригінальна кімната-трюм, синя кімната з м'яким освітленням і дерев'яними масками у декорі, світлий зал з великою кількістю живих рослин та панорамним вікном, кімната з камерною атмосферою і статуями Будди.
В основі меню представлені страви кухонь Індії, Малайзії, Ін...
На Межигірській у центрі столиці, недалеко від станції метро «Контрактова площа», розмістився ресторан «Podil East India Company».
На вході в заклад гостей зустрічає бар. Заклад має чотири окремі зали, які займають обидва поверхи: оригінальна кімната-трюм, синя кімната з м'яким освітленням і дерев'яними масками у декорі, світлий зал з великою кількістю живих рослин та панорамним вікном, кімната з камерною атмосферою і статуями Будди.
В основі меню представлені страви кухонь Індії, Малайзії, Індонезії. Гості можуть замовити перші страви й закуски, салати та десерти.
До фірмових страв меню відносять:
- тайський крем-суп з цвітної капусти, кокосового молока, лайма і чилі,
- судак, тушкований у картоплі й баклажанах під обліпиховим соусом,
- салат-тандем світлого і темного винограду із зеленню, лимонним соком і спеціями,
- сир тофу з броколі й гострою пастою,
- паштет з курячої печінки з імбирно-апельсиновим джемом.
- пиріг з йогурту, кокоса, лайма і лаймового листа,
- рисовий десерт з кокосовим молоком, тархуном, коренем лепехи й корицею.