На Печерську в Києві, на бульварі Лесі Українки, розмістився ресторан «Rakhat Lukum».
Дизайнерський інтер'єр закладу виконаний у пастельних відтінках коричневого, рожевого, лазурового і блакитного, а також доповнений картинами й дзеркалами на стінах.
У розпорядженні гостей просторий основний зал, а також нульовий поверх, де розмістився караоке-зал і дитяча ігрова кімната з бебі-сітер. В основі меню представлена фьюжн-кухня, яка поєднує в собі європейські традиції, східний колорит і авторську інтерпретацію від шеф-кухаря.
Родзинкою закладу вважається відкрита кухня з живим вогнем, де перед очима відвідувачів кухарі готують замовлені страви. Також у ресторані всю їжу подають “з-під ножа” зі свіжих інгредієнтів.
До фірмових страв відносяться:
- салат «Rakhat Lukum» з відвареною яловичиною, пекінською капустою і смаженими печерицями,
- роли в млинцях від шефа,
- міні-чебуреки,
- шашлик з білого амура,
- салат «Фітнес» з фетою і печеним буряком,
- теплий салат з телятиною,
- дорадо з овочами,
- м'ясне асорті на мангалі «Бомба гриль»,
- десерт «Fur Alina» і рахат-лукум.