На Великій Васильківській у середмісті Києва гостей зустрічає кафе «Кримські канікули».
Це затишний заклад, місткістю 60 гостей, з оригінальним і яскравим інтер'єром, який виконаний у сучасному стилі з елементами мінімалізму й етнічними елементами декору. У залі розставлені ширми з різьбленим орнаментом, ткані панно прикрашають стіни, а м'яке світло ллється з оригінальних світильників.
Головною прикрасою залу є розписана вручну стіна, на якій зображена панорама кримського пляжу. Навпроти цієї стіни міститься відкрита кухня, яку відокремлює від основного залу стійка з черепашнику, тому гості можуть спостерігати за процесом приготування будь-якої страви на власні очі.
В основі меню представлені традиційні страви татарської та близькосхідної кухонь. Головний акцент зроблено на чебуреках і янтиках. Чебуреки в кафе готують з телятиною, бараниною, куркою, грибами, а також з томатом, сиром і зеленню. Янтик відрізняється від чебурека способом приготування, тут його смажать на сухій сковороді без олії.
З-поміж фірмових страв кафе відзначают:
- салат «Кримські канікули» з куркою-гриль, болгарським перцем і кримським луком,
- хумус з телятиною,
- лагман з телятиною,
- холодний суп «Мацоні»,
- шурпу з бараниною,
- татарський плов з додаванням нуту,
- смажені пельмені «Чучвара»,
- стейк з телятини з картоплею.
Для любителів солодкого в кафе подають фірмовий крамбл з айвою, кокосовий мус, торт «Наполеон».
Каву варять по-турецьки, а на прохання гостей можуть додати різні прянощі: кардамон, мускатний горіх, корицю, чорнослив. Також у карті напоїв є п'ять видів фірмового кримського чаю.
У барній карті є кримські вина й міцний алкоголь, а також ряд авторських коктейлів, серед яких фірмовими вважаються «Шезлонг на пляжі» і «Кримська Мері».