У самому центрі столиці, на Великій Васильківській, розмістився ресторан «Porto».
Дизайнерський інтер'єр витриманий у сучасному стилі – теплі кавові й сірі відтінки в оформленні, меблі та оздоба з натурального дерева, довга барна стойка і жива зелень.
Особливістю закладу є відкрита шоу-кухня з великою вітриною, де представлений широкий асортимент свіжої риби й морепродуктів на подушці з льоду.
Морські делікатеси постачають у ресторан тричі на тиждень з країн Середземномор'я.
У меню представлені авторські страви від сербського шеф-кухаря.
Гості можуть самостійно вибрати спосіб приготування риби й морепродуктів: на грилі, на пательні, у солі, на пару, соте, а-ля дуле, по-домашньому, у пергаменті, у соусі «Сициліано».
Відвідувачам подають усякі салати, закуски, страви з устриць, пасту, різото, страви з морських делікатесів і м'яса, супи, гарніри та десерти.
Фірмовими стравами меню ресторану вважаються:
- бурата на карамелізованих томатах,
- карпачо з лосося та сібаса,
- салат з вугром і морськими водоростями,
- «Dover Sole» по-французьки з трюфельною олією,
- стейк «Porto»,
- біфштекс з фуа-гра,
- різото «Porto»,
- біла юшка.
Ще однією особливістю ресторану є наявність винної кімнати з колекцією вишуканих вин з усього світу.