Хоспер-паб «Kogut» розмістився на вулиці Костюшка у Львові.
У меню закладу гостям представлений широкий асортимент популярних страв європейської кухні.
Основний акцент зроблено на м'ясних та рибних стравах, приготованих в іспанській дров'яній печі хоспер.
Крім того, меню включає різні закуски, салати, перші страви, ковбаски власного виробництва, а також десерти.
Фірмовими стравами хоспер-пабу вважаються:
свинячі ребра в пікантній глазурі,
стейк з курки,
стейк з телятини з маринов...
Хоспер-паб «Kogut» розмістився на вулиці Костюшка у Львові.
У меню закладу гостям представлений широкий асортимент популярних страв європейської кухні.
Основний акцент зроблено на м'ясних та рибних стравах, приготованих в іспанській дров'яній печі хоспер.
Крім того, меню включає різні закуски, салати, перші страви, ковбаски власного виробництва, а також десерти.
Фірмовими стравами хоспер-пабу вважаються:
- свинячі ребра в пікантній глазурі,
- стейк з курки,
- стейк з телятини з маринованою цибулею,
- сулугуні по-грузинськи з журавлинним соусом,
- шашлик-стейк зі свинячої шиї,
- бургер-лаваш зі стейком з курки, сиром Чеддер і томатами,
- еко-форель гриль з лимоном,
- теплий салат з курячою грудкою, беконом і соусом чилі,
- чанахі.
В алкогольній карті хоспер-пабу гості знайдуть асортимент пива, міцного алкоголю, а також ряд фірмових настоянок з цитрусових, чорносливу, меду, хрону, вишень і збору дванадцяти трав.