Ресторан Цукерня

Цукерня
5
Львів, вул. Староєврейська 3
5
COVID19 - SAFE Ресторан приймає заходи безпеки  
Все фотографии
Ресторан Цукерня
Львів, вул. Староєврейська 3
Львів, вул. Староєврейська 3
+38 098 206 6517
Середній чек: 
$$$$
COVID19 - SAFE Ресторан приймає заходи безпеки  
Опис
Ресторація «Над цукернею» працює у форматі обідніх страв і міститься на другому поверсі, в одній будівлі з кондитерською «Цукерня», яка стоїть на вулиці Староєврейській у Львові. До послуг гостей затишні зали, витримані в білих, блакитних і пісочних відтінках. В одному із залів стелю прикрашає квітковий розпис. Велике меню ресторації містить асортимент популярних страв австрійської, італійської, української та європейської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Акцент зроблено на різних...

Ресторація «Над цукернею» працює у форматі обідніх страв і міститься на другому поверсі, в одній будівлі з кондитерською «Цукерня», яка стоїть на вулиці Староєврейській у Львові.

До послуг гостей затишні зали, витримані в білих, блакитних і пісочних відтінках. В одному із залів стелю прикрашає квітковий розпис.

Велике меню ресторації містить асортимент популярних страв австрійської, італійської, української та європейської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Акцент зроблено на різних видах шніцеля.

Серед фірмових страв закладу відзначають:

  • староєврейський хумус,
  • паштет з курячої печінки з арманьяком,
  • салат «Екзотичний» з качиним філе, шпинатом, полуницею, філе апельсина, горіхами й чіпсами з кокоса,
  • салат з тунцем, водоростями, томатами й каперсами під горіховим соусом,
  • качине філе «Палацова качка» з грушею, томленою у вині, з прянощами й малиновим соусом,
  • фуа-гра з яблуком і грушею під апельсиновим соусом,
  • борщ «Сауер» за старовинним галицьким рецептом на бульйоні з піною, сметаною і грибними вушками,
  • каре телятини «Шніцель Міланський» в сухарях і рублених волоських горіхах з руколою, томатами чері й часточками пармезану,
  • свинячий шніцель з фуа-гра,
  • віденський гуляш з кнедлями,
  • телячу вирізку «Медальйон Коперника» з фуа-гра на подушці з вершкового шпинату з соусом на основі марсали, деміглясу і карпатських білих грибів,
  • свинячі ребра, томлені в солодкій сої й устричному соусі на капустяному штруделі,
  • філе форелі «Пструг по-галицьки» з овочевим рататуєм.

Социальные сети:
Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!