Канапас бар «L`Apero» міститься в Галицькому районі Львова.
Заклад розмістився в підвальному приміщенні старовинного будинку.
Атмосферний інтер'єр доповнюють арки, цегляне муровання стін, оздоблення з натурального дерева.
Основу меню складають традиційні іспанські закуски - тапас, які кухарі готують за авторськими рецептами.
Особливістю канапас-бару є відкрита кухня, а також використовування інгредієнтів власного виробництва - в'ялене м'ясо, ковбаси за авторською технологією, різні соуси й заправи власного приготування.
У меню представлені іспанські тапас, баскські пінчо, українські канапки й датські сморреброди.
До фірмових закусок відносяться:
- пінчо з чорною осетровою ікрою на вершковому сирі з несолодким мандариновий желе,
- пінчо з хрусткими смаженими личинками зофобас на капусті кім-чи,
- пінчо з обсмаженою «паяльною лампою» маринованою яловичиною на листі норі з японським омлетом і соусом айолі,
- тапаси з фермерськими личинками зофобас.
Карта вин складається з добірних сортів іспанських, французьких і іспанських марок, які можна замовляти у бокалах.
Також вукарті напоїв представлені два авторських портвейну і широкий асортимент унікальних коктейлів на основі вина, фірмовим серед яких вважається коктейль «Аква де Валенсія».