У Суворовському районі Одеси, на Десатному бульварі, розмістилася кондитерська студія «Даріоль».
Заклад спеціалізується на виготовленні ексклюзивних тортів з натуральних інгредієнтів.
У «Даріоль» професійні кондитери випікають торти, короваї, капкейки та іншу святкову випічку виключно із застосуванням свіжих сезонних фруктів, натурального какао і шоколаду, вершків і вершкового масла, горіхів і сухофруктів.
У кондитерській студії гості можуть замовити весільні, дитячі, святкові, кремові, малай...
У Суворовському районі Одеси, на Десатному бульварі, розмістилася кондитерська студія «Даріоль».
Заклад спеціалізується на виготовленні ексклюзивних тортів з натуральних інгредієнтів.
У «Даріоль» професійні кондитери випікають торти, короваї, капкейки та іншу святкову випічку виключно із застосуванням свіжих сезонних фруктів, натурального какао і шоколаду, вершків і вершкового масла, горіхів і сухофруктів.
У кондитерській студії гості можуть замовити весільні, дитячі, святкові, кремові, малайзійські, мусові й 3d торти, а також капкейки з кремом і мастикою, кекси, весільні короваї, різдвяну і пасхальну випічку.
Серед фірмових ласощів закладу виділяють:
- торт «Чизкейк Моко»,
- торт з ожиною та інжиром,
- торт з віскі,
- малайзійський шоколадний бісквітний торт з шоколадом і ваніллю,
- мусовий торт «Рубінова перлина»,
- європейський кавовий торт із дзеркальною глазур'ю з мусом з білого шоколаду й амарето,
- шоколадний мусовий торт «Пряна груша» з мигдалем і комфі з пряних груш і апельсина,
- мусовий торт «Пташине молоко» з макаронс.