У Приморському районі Одеси, на вулиці Буніна, розмістився ресторан-бар «Марсала».
Затишний інтер'єр оформлений у стилі сучасної класики - теплі пісочні відтінки, меблі з натурального дерева темних порід, м'які крісла, кришталеві люстри, стелажі з вином.
Меню закладу включає широкий асортимент популярних європейських страв в авторській інтерпретації з одеським акцентом.
Гості можуть замовити гарячі й холодні закуски, салати, супи, страви, приготовані на пару, домашню пасту, страви з м'яса й р...
У Приморському районі Одеси, на вулиці Буніна, розмістився ресторан-бар «Марсала».
Затишний інтер'єр оформлений у стилі сучасної класики - теплі пісочні відтінки, меблі з натурального дерева темних порід, м'які крісла, кришталеві люстри, стелажі з вином.
Меню закладу включає широкий асортимент популярних європейських страв в авторській інтерпретації з одеським акцентом.
Гості можуть замовити гарячі й холодні закуски, салати, супи, страви, приготовані на пару, домашню пасту, страви з м'яса й риби, гарніри та десерти.
До фірмових страв меню ресторану-бару «Марсала» відносять:
- салат «Сардинінській» з креветками, гребінцем і кальмарами,
- форшмак з тостами,
- рол з малосольним лососем, креветками й сиром «Філадельфія»,
- хвости креветок у мигдалі,
- восьминіг на грилі з картоплею,
- гусячу печінку з ягодами й соусом «Марсала»,
- суп «Том Ям» на кокосовому молоці з креветками й кальмарами,
- лосось на пару з червоною ікрою і шпинатом,
- філе сібаса з овочами-вок,
- стейк з телятини з тальятеле й білими грибами,
- пасту з хвостами креветок, кальмарами й в'яленими томатами,
- листковий яблучний пиріг з морозивом і карамельним соусом.
Регулярно в ресторані-барі проходять бенкети, а також дитячі свята та кулінарні майстер-класи.