У Київському районі Одеси, на вулиці Левітана, розмістився ресторан «Таїр».
У меню представлений широкий асортимент авторських страв з елементами молекулярної кухні.
Гості можуть замовити холодні закуски, салати, перші страви, страви з морепродуктів, піцу, гарніри, страви WOK, страви, приготовані в хоспері.
Серед фірмових страв меню ресторану «Таїр» відзначають:
- фуа-гра з морським гребінцем і лимонним сорбетом,
- салат «Gourmet» з мармуровою яловичиною й устричним соусом,
- солянку «Carne»,
- суп «Thai» з кокосовим молоком і тигровими креветками,
- локшину Удон з м'ясом червоного лобстера,
- норвезький лосось су-вид під горіховим соусом,
- червоний лобстер з білими грибами та моцарелою бебі,
- м'ясо камчатського краба в соусі кріміспайсі,
- піцу «DiMare» з фореллю і печерицями,
- свинячу рульку по-чеськи з діжонською гірчицею,
- аргентинський Рибай на фруктових дровах,
- каре молочного ягняти,
- філе дикої козулі з лісовими ягодами,
- медальйони з філе страуса з вишневим штруделем.
Спеціально для маленьких гостей розроблено окреме дитяче меню.
Для ласунів представлена десертна карта, де відзначають тирамісу в ядрі кокосового горіха.
Барна карта ресторану включає кавомікси, чаї власного приготування, розливне і пляшкове пиво, а також міцний алкоголь, коктейлі, вина Італії, Чилі, Франції, Іспанії, Грузії.
Також гості можуть замовити авторське вино «Таїров».
У розпорядженні відвідувачів основний і бенкетний зали, а також оснащений сучасним музичним обладнанням караоке-хол.