У декількох хвилинах їзди від Києва, поряд з Великою Окружною дорогою, на березі ставу, розмістився готельно-розважальний комплекс «Міраж-парк», у складі якого працює ресторан з однойменною назвою.
У розпорядженні гостей ресторану три тематично оформлених зали.
В основному залі, який витриманий у давньоєгипетському стилі, можна розмістити 80 гостей.
Бенкетний зал ресторану виконаний у бежево-золотавих відтінках і оформлений у стилі рококо – розкішні кришталеві люстри, велика кількість дзеркал, панорамні вікна, які відкривають мальовничий краєвид на став.
Для невеликої компанії передбачений зал «Схід», який розрахований на 25 персон з м'якими диванами й подушками, стеля якого нагадує зоряне небо.
Меню ресторану пропонує гостям популярні страви європейської, української та кавказької кухонь. Для проведення урочистостей, ювілеїв, весіль і корпоративних заходів у ресторані розроблено окреме бенкетне меню.
Основний акцент зроблено на м'ясних і рибних стравах, які готують на мангалі: райдужна форель і скумбрія на вугіллі, шашлик з молочного поросяти, свинини, телятини, індичатини, каре теляти, стейк з поросяти на кістці, люля-кебаб на вугіллі.
Фірмовими стравами вважаються:
- салат від шефа з фірмовою телятиною і сиром пармезан,
- теплий салат з овочами-гриль,
- фірмовий салат з філе лосося власного засолу,
- крем-суп з білими грибами й хлібними чіпсами,
- гаряча сковорідка зі смаженою свининою,
- качина ніжка з карамелізованим персиком у вишневому соусі,
- філе судака в вершково-грибному соусі,
- курячі крильця в фірмовому соусі,
- яловичий язик-гриль на грибній подушці,
- медальйони з телятини під вишневим соусом.
В алкогольній карті є фірмові домашні вина до шашлику та асортимент італійських, грузинських, чилійських марок вин.
Також є свіже розливне і пляшкове пиво, класичні коктейлі. У карті напоїв гості можуть знайти молочні коктейлі, домашні компоти та узвар, фреші, кавові мікси й усілякі сорти чаю.