Переглядів: 1113 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Благодійний фонд Київ Волонтерський запрошує молодих українців навчитися професії бариста. Команда фонду зініціювала безкоштовне навчання для ВПО та молоді, яка шукає роботу. Tomato.ua розповість детальніше про благодійну ініціативу.

Мета cпільного проєкту Київ Волонтерський, Octo Tower і Yellow Place – спростити процес адаптації переселенців у Києві, які були змушені покинути свої домівки та змінити місце проживання через війну. А також – допомогти молоді здобути нові знання, навички й працевлаштуватися. Вік кандидатів – 18-25 років.

Охочі опанувати професію бариста зможуть:

  • прослухати лекції про кавову справу від команди Octo Tower: Поліни Жоссан, Назара Ніколайчука та Владислава Музиченко;
  • про сервіс від Саша Боровського – керівного партнера, директора кафе Дилетант і Дублер та співзасновника благодійного фонду Київ Волонтерський;
  • навчитися працювати з Join Poster завдяки Даші Єрмолаєвій (Head of Sales Department Poster). Це програма, яку заклади використовують для ведення обліку.

Учасники також пройдуть 3-денний практичний інтенсив на базі комплексу Octo з приготування кавових напоїв. А кав’ярня Yellow Place (Garage) запрошує учасників заходу на екскурсію в цех із обсмажування кави.

Кількість місць обмежена. Тому якщо ви хочете взяти участь у навчанні, рекомендуємо не зволікати та заповнити анкету за посиланням. Заявки приймають до 4 квітня.

Після відбору заявок опенколу проведуть співбесіди, за результатами яких до абсолютно безкоштовного навчання кавовій справі запросять 15 учасників.

Після успішного проходження інтенсиву учасники отримають сертифікат і допомогу з працевлаштуванням.

Якщо ви власник закладу і хочете запросити у свою команду молодих бариста, заповніть форму.

Випили кави чи пройшли навчання — зробіть донат на ЗСУ!??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Бари й ресторани Києва та околиць: новий досвід класичних коктейлів

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Анонсы

Показати все Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все