Переглядів: 71332 Час на прочитання: 12 хв
Куди піти у Києві

Якщо ви вирішили святкувати день народження у такий складний час, не відчувайте провину. Ми повинні проживати кожну хвилинку свого життя і не відкладати його на потім.

День народження в ресторанах Києва можна влаштувати у форматі затишних посиденьок із найріднішими, у форматі вечірки, банкету або фуршету.

Розважальна програма, яскраві страви та напої, подарунки, знижки, спеціальні пропозиції – заклади підготували для вас безліч сюрпризів. Tomato.ua розповість, де відсвяткувати День народження в Києві. У добірці – Argentina Grill, За двома зайцями, Slava U, SHEF, Dediko, OTDOHNULI, P2B, BeerЖа, Green Bar, SAXAGANSKY, Balmelli.

Завдяки неймовірним захисникам і захисницям у нас є можливість святкувати життя. Ресторани, кафе та всі українці підтримують наших бійців і роблять усі можливе, аби наблизити перемогу.

День народження Київ

Argentina Grill

Argentina Grill – ідеальне місце для святкування Дня народження по-аргентинськи. У ресторані можна скуштувати м’ясо, морепродукти та інші страви, приготовані на грилі. Збирайте друзів і рідних за аргентинським столом і насолоджуйтеся запальною святковою атмосферою.

Argentina Grill підготувала для вас багато приємних сюрпризів. На вас чекає ефектне й шумне привітання в аргентинських традиціях з гітарою і сомбреро. Таке феєричне шоу закарбується у пам’яті на все життя.

Ресторан дарує іменинникам знижку 20% на День народження + 7 днів після. Ще одна приваблива пропозиція – можливість відсвяткувати зі своїм алкоголем без мінімальної суми за умови замовлення банкету. Ви також можете скористатися cork fee всього за 299 грн.

Якщо ви вирішите святкувати вдома, Argentina Grill забезпечить вам яскраве свято. Іменинники отримують вигідну знижку на самовивіз – цілих 30%.

Середня вартість святкування – від 1000 грн.

Slava U

Slava U – лаунж-бар із живою музикою в центрі столиці, поблизу станцій метро Олімпійська та Палац спорту.

Вибір назви засновник закладу пояснює так: Slava U в перекладі з англійської означає «Слава тобі» – це відданість гідності кожного українця. Його мрія – популяризувати цей концепт у всьому світі.

У Slava U можна скуштувати різноманітні страви української та європейської кухні, випити коктейль і подиміти кальяном. Фішка закладу – авторське золоте меню, натхненне модним світовим трендом з ОАЕ, яке містить страви зі шматочками їстівного золота.

На День народження ви можете забронювати столик або влаштувати вечірку з друзями та рідними в одному з залів – так вам ніхто не заважатиме. Щотижня в лаунж-барі влаштовують музичні вечори з живими виступами й сетами від dj.

Заклад підготував приємні бонуси на честь вашого Дня народження. Ви можете отримати сертифікат, знижку або ж cork fee (при завчасному бронюванні). Іменинників тішать різноманітними подарунками: від пляшки ігристого до сертифікату на 2000 грн для наступного відвідування.

Середня вартість святкування – від 1500 грн з особи.

За двома зайцями

За двома зайцями – легендарний ресторан у самому серці історичної частини міста, біля підніжжя Андріївської церкви. Заклад із 2000 року представляє київську кухню на гастрономічній карті. Це поєднання традиційних страв української, єврейської, молдавської, болгарської кухонь.

Візитівка ресторану – запатентована страва «Трипільський еліксир» – крем-суп із жолудів у хлібному горщику. У закладі також можна скуштувати форшмак, фарширований судак, щуку, борщ та інші цікаві страви.

Для святкування Дня народження ресторан За двома зайцями пропонує три зали та атмосферний літній майданчик. На гостей чекає незабутня атмосфера, супровід живої музики від талановитих артистів закладу, смачні подарунки та сюрпризи для  іменинників. Професійна команда допоможе організувати захід з урахуванням всіх ваших побажань і на будь-який бюджет.

Для святкування Дня народження тут підберуть найкращі та різноманітні варіанти страв для святкового столу. Яскраві позиції – Ніжка прирученого зайця на баноші зі шпинатом та соусом із лісових грибів (510 грн), Яловичий язик з селерово-пастернаковим пюре та грибним соусом (510 грн), Запечена річкова форель фарширована овочами з соусом з молодого горошку (410 грн).

Вартість святкування – від 1000 грн з особи.

SHEF

Ресторан SHEF – місце, де зустрічаються смак, затишок і незабутні моменти. Тут кожен гість знайде своє задоволення.

Затишна тераса, стильні зали й банкетний зал створюють чудову атмосферу для святкування Дня народження. На вас чекає незабутнє свято з вишуканою кухнею, розмаїттям послуг і великим цікавим меню. Команда досвідчених професіоналів допоможе організувати захід будь-якого формату: від атмосферної вечері з найближчими до гучної вечірки.

Одна з родзинок SHEF – авторський підхід до приготування страв європейської та локальної кухні з акцентами на сезонних смаках. У меню – бургери, паста, ризото й вареники, основні страви з м’яса, риби й птиці, салати, боули, устриці, закуски та багато іншого. Яскраві позиції – Курча Josper з дерунами та грибним соусом (340 грн), Ризото з морепродуктами (418 грн), Тартар з яловичої вирізки (315 грн), Салат із дикого тунця bluefin (350 грн).

SHEF дарує знижку іменинникам у розмірі 20% у День народження та 7 днів після. Щоп’ятниці та щосуботи в закладі можна послухати живу музику та поспівати в караоке.

Dediko

День народження – це особливий день, коли ресторан грузинської кухні Dediko любить тішити своїх гостей ще більше! Саме тому заклад підготував для всіх іменинників спеціальну пропозицію. Особливі умови для святкування – Cork fee за 0 грн! У вас є можливість принести свій алкоголь абсолютно безкоштовно, без оплати за відкриття пляшки. Пропозиція дійсна протягом 7 днів з моменту Дня народження. Окрім цього, іменинник отримує ще один приємний бонус – ніжний десерт Баскський чизкейк у подарунок.

На День народження ви можете обрати будь-які страви та напої з меню. Або ж замовити бенкет, скориставшись неймовірно вигідною пропозицією. Матусине застілля – банкет із виходом страв на одну людину від 1200 г (від 1250 грн/особа).

Для святкування пропонують 5 стильних і затишних залів, кожен із яких має своє ім’я: Тако, Лалі, Ніно, Нані, Суліко. Як би не звали грузинську матусю (дедіко), вона неодмінно зустріне вас з обіймами.

Приходьте з друзями й рідними та проведіть святковий день із чудовою їжею, гостинністю і теплою атмосферою ресторану Dediko.

OTDOHNULI

Святкування дня народження в ресторані OTDOHNULI на Позняках неодмінно буде незабутнім. Заклад допоможе організувати особливе та неповторне свято. Вам потрібно лише довіритися професіоналам.

На вас і ваших гостей чекають банкети під ключ з грузинським і європейським акцентом. У меню закладу – салати, холодні та гарячі закуски, м’ясні та морські основні страви, хінкалі, випічка, страви на вугіллі, гарніри, домашні соуси, десерти та ще багато цікавого. У барній карті – чача, міцний алкоголь, напої власного приготування та інші.

Ви можете замовити банкет на 20, 30 та 100 осіб – у закладі чимало різних зал. У ресторані також є банкетна зала до 80 осіб у підвальному приміщенні Party room. Це гарантує не лише чудовий настрій свята, але й безпеку.

День народження недорого – це можливо! OTDOHNULI пропонує банкети від 700 грн за людину. Ресторан до Дня народження дарує знижку 10%.

Ще один плюс ресторану – велика дитяча кімната. Малеча тут весело проведе час, поки дорослі святкуватимуть. У ресторані також можна влаштувати яскравий дитячий День народження. По п’ятницях на вас чекає піаніст із неймовірним виступом.

P2B

Коктейль-бар P2B – територія фуд і дрінк насолоди. У меню – вишукана та проста кухня: бургери, закуски, кесаділья, салати, брускети. У барній карті – оригінальні авторські коктейлі, пиво, міцний алкоголь, безалкогольні напої.

Заклад пропонує вигідні умови для святкування дня народження. Іменинник отримує знижку 10% на стіл.

У P2B в день народження можна влаштувати затишні посиденьки з друзями. Заклад також пропонує формат закритої вечірки в окремому приміщенні. Це ідеальний варіант для компанії – вам ніхто не заважатиме за сусіднім столиком. Цей формат передбачає погодинну оплату (вартість залежить від дня тижня).

Ви можете завчасно зробити передзамовлення або обрати і замовити страви безпосередньо в День народження.

Цікаві страви – Бургер з яловичиною (250 грн), Камамбер з ягідним соусом (210 грн), Брускета Хамон з грушею і дорблю (150 грн). Яскраві коктейлі – Late Breakfast (200 грн) – фізз на основі джину, цитрусового лікеру та ігристого та Pear Pie (190 грн) – приємний легкий сауер, що нагадує свіжоспечений штрудель із грушою. Ніжний, пряний і солодкий, як особливий день у P2B.

BeerЖа

BeerЖа – сучасний пивний ресторан, де можна скуштувати страви європейської та американської кухні. Заклад пропонує вигідні умови для святкування дня народження.

Зал закладу умовно поділений на 4 окремі зони. Свято можна влаштувати у форматі банкету до 150 осіб або фуршету до 250 осіб. Також можливий формат закриття ресторану під особливу подію.

Всім іменинникам, які бронюють стіл не менше ніж за добу до Дня народження, BeerЖа дарує знижку 20%. Пропозиція діє протягом 7 днів, при наявності документа. Також ресторан вітає іменинників і пригощає десертом.

Якщо ви завчасно зробите попереднє замовлення по меню, то додатково отримаєте подарунковий сертифікат на суму 500 грн.

Оновлене меню вже чекає на гостей. Яскраві новинки – Мікс-салат з курячою печінкою та імбирно-яблучним соусом (187 грн) і Паштет з винним мармеладом (138 грн).

Чудові пропозиції для компанії – Піца Маргарита (248 грн) та Хоспер сет (985 грн): шашлик із яловичини, шашлик зі свинини, шашлик із курки, картопля по-селянськи, овочі гриль, кукурудза гриль, лаваш, соуси.

Кожного тижня у п’ятницю та суботу в закладі можна послухати живу музику. Початок о 19:30.

Green Bar

Green Bar – особливий заклад, де можна відсвяткувати День Народження із затишком. Це телепорт у острівне життя з центру галасливого Подолу. Тут ви і ваші гості будете почуватися, як на віллі друзів на Балі.

Green Bar – затишний індонезійський ресторан із відкритою кухнею та робата грилем, на якому готують національні індонезійські трави.

У меню ви знайдете цікаві варіанти страв для різних форматів святкування особливого дня у компанії рідних і друзів.

Рекомендуємо скуштувати Баклажан темпура з коріандровим соусом (167 грн) і Попкорн із креветок у соусі спайсі айолі на гуакамоле – тигрові креветки в хрусткому клярі (317 грн).

Фаворит гостей – Курочка в кисло-солодкому соусі (189 грн). Також зверніть увагу на Традиційні Насі та Мі горенг (смажений рис і локшина).

У закладі є контактний бар із великим вибором коктейлів, ягі готують на основі азійського алкоголю.

На честь свята Green Bar дарує імениннику фірмовий десерт і фірмовий коктейль на вибір.

SAXAGANSKY

SAXAGANSKY – сучасний ресторан італійської кухні в центрі столиці. Тут на вас чекає стильний інтер’єр і вражаюче авторське меню від Елеонори Баранової.

Як провести День Народження в Києві? У SAXAGANSKY – з живою музикою, насиченою святковою програмою, спеціальним банкетним меню, колекцією вин і чарівною атмосферою. У закладі зберігають і цінують традиції, які передають через покоління. Це чудове місце для святкування в колі найрідніших.

Команда професіоналів допоможе влаштувати захід будь-якого формату. Зал ресторану ідеально підходить для великої компанії – тут можна організувати банкет до 70 осіб і фуршет до 100 гостей. У залі кафе можна влаштувати затишне свято у форматі банкету до 30 гостей та фуршету до 60 осіб.

Якщо ви шукаєте, де святкувати День Народження в Києві підлітку або дитині, SAXAGANSKY стане ідеальним варіантом. На найменших гостей чекають аніматори, веселі розваги, цікаві конкурси, оригінальна фотозона, кулінарні майстер-класи, авторський торт і неймовірні десерти.

На честь дня народження іменинник отримує знижку 10%. Середній чек на одну людину – 1200 грн.

Якщо ви не знаєте як спланувати День Народження Київ, довіртеся професіоналам — вони організують захід вашої мрії під ключ.

Balmelli

Balmelli – чудове кафе для Дня народження в Києві. Тут на вас чекає яскравий сучасний інтер’єр та цікаві страви з сучасною подачею: українські, junk food, паста, піца, салати, коктейлі, сніданки весь день. У закладі завжди панує затишок і чарівна атмосфера.

У меню знайдете різноманітні закуски до вина. Яскраві позиції – Мус з фети з запеченою полуницею та соусом бальзаміко (186 грн), Лососева мазанка на подушці з огірка з ікрою тобіко та каперсами (243 грн), Три види хумусу (баклажановий, з зеленого горошка, класичний) з овочами та пітою.

Рекомендуємо спробувати новий салат з меню – Апетитна курочка, соковиті артишоки, ніжний сир фета, свіжа зелень, маслини та черрі. Все це заправляється пікантним соусом вінегрет.

Затишне кафе для Дня Народження Київ пропонує влаштувати вечірку з піцою та бургерами. Скуштуйте фірмовий Бургер Balmelli з телятиною (379 грн), чедером червоним, беконом, соусом Джек Деніалс, сирним майонезом, томатами.

Для камерної події у колі найрідніших Balmelli – саме те, що потрібно. Ви можете обрати кращі столики для святкування на першому чи другому поверсі.

А ви вже обрали кращий ресторан для дня народження у Києві?

FAQ

У Києві є багато ресторанів, які пропонують ідеальну атмосферу для святкування Дня народження. Деякі популярні варіанти включають ресторани зі східною кухнею, італійські ресторани, ресторани з живою музикою та затишні кав’ярні. Деякі ресторани також можуть мати спеціальні зали або кімнати для приватних заходів. У добірці від Tomato.ua — Дедіко, За двома зайцями, OTDOHNULI, Slava U, SHEF, P2B, BeerЖа, Green Bar, Argentina Grill, SAXAGANSKY, Balmelli.

Святкування Дня народження в ресторані – це чудовий спосіб відпочити, насолодитися смачною їжею та провести час у приємній атмосфері. Ресторани Києва пропонують широкий вибір страв, професійний сервіс та можливості для організації розважальних програм.

Святкування дня народження в ресторані має кілька переваг:

  • Ресторани надають комфортну, затишну й елегантну обстановку для вашого свята.
  • Ви весело проведете час у колі рідних, друзів і близьких.
  • Ви можете насолодитися вишуканою кухнею та спробувати нові страви.
  • Ресторани часто пропонують спеціальні пропозиції для дня народження, такі як знижки на меню або подарунки для особи, яка святкує.
  • Ви можете уникнути готування та прибирання, оскільки ресторан займеться всім цим за вас.
  • Зазвичай ресторани мають розважальні програми, такі як жива музика або виступи артистів, що зробить ваше свято ще яскравішим.

Ресторани, бари та кафе тішать іменинників знижками та спеціальними пропозиціями. У P2B, SAXAGANSKY та OTDOHNULI на вас чекає знижка у розмірі 10%, а у BeerЖа, SHEF та Argentina Grill – 20%. А у Green Bar безкоштовно в день народження ви отримаєте фірмовий десерт і фірмовий коктейль на вибір. У Дедіко на вас чекає безкоштовна послуга Cork fee, а також Баскський чизкейк у подарунок. Знижки на день народження Київ — це завжди вигідно та приємно.

Ресторани За двома зайцями, OTDOHNULI, BeerЖа, Argentina Grill, SAXAGANSKY, SHEF та Green Bar пропонують вигідні умови для святкування ювілею.

P2B пропонує влаштувати свято у форматі закритої вечірки. А у Balmelli можна обрати затишний столик на першому або другому поверсі. Argentina Grill запрошує на вечірку в аргентинському стилі.

Заклади Києва для Дня Народження про все подбають — вам потрібно лише дочекатися свята та покликати найрідніших. Ресторани пропонують лояльні умови для святкування — від 700 грн з людини.

При виборі ресторану для святкування Дня народження в Києві варто враховувати такі критерії:

  • Меню: переконайтеся, що ресторан пропонує різноманітні страви, які відповідають вашим смаковим вподобанням і сподобаються  вашим гостям. Перевірте наявність вегетаріанських, дитячих або спеціальних страв, якщо це необхідно.
  • Ціни: заздалегідь ознайомтесь з цінами на страви й напої та організацію святкування. Врахуйте свій бюджет і з’ясуйте, які послуги включені в ціну.
  • Простір: Переконайтеся, що ресторан має достатньо місця для всіх гостей і може забезпечити комфортне розташування.
  • Розташування: бажано обрати ресторан зі зручним розташуванням для гостей. Перевірте наявність паркінгу, якщо це необхідно.
  • Обслуговування: перегляньте відгуки та рейтинги ресторану щодо якості обслуговування.
  • Атмосфера: виберіть ресторан зі стилістикою та атмосферою, яка відповідає характеру святкування і створить гарний настрій. Важливо обрати ресторан або кафе для дня народження, у якому ви почуватиметеся комфортно та зможете розслабитися.

Ресторани та кафе пропонують цікаві ідеї святкування Дня народження, а також надають різноманітні послуги:

  • Створення спеціального меню для банкету.
  • Бронювання приватної кімнати або окремого простору для вашої компанії.
  • Організація тематичного святкового декору.
  • Музичний супровід або можливість запрошення власного діджея чи гурту.
  • Проведення розважальних програм із ведучим, включаючи конкурси, виступи артистів тощо.
  • Послуги професійного фотографа або відеографа для збереження спогадів.
  • Організація цікавих заходів і додаткових послуг: кулінарні шоу, дегустації, торти на замовлення, анімацію для дітей, фотозону та багато іншого.
  • Варіанти послуг залежать від конкретного ресторану, його концепції та можливостей.

Чудові заклади для святкування Дня народження дитини — SAXAGANSKY та OTDOHNULI. На малечу чекають аніматори, веселі розваги, дитяча кімната, цікаві конкурси, ігри, оригінальні фотозони, кулінарні майстер-класи, торти й солодощі.

Відсвяткував день народження — задонать на ЗСУ!💙💛

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.7 / 5. Кількість оцінок: 13

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все