Черкаси / Каталог закладів у місті Черкаси / Ресторан Бістро Пекаря

Ресторан Бістро Пекаря

Бістро Пекаря
?
Черкаси, 126 км траса Киев — Харьков
?
Все фотографии
Ресторан Бістро Пекаря
Черкаси, 126 км траса Киев — Харьков
Черкаси, 126 км траса Киев — Харьков
+38 068 628 4967
Середній чек: 
$$$$
Опис
У селищі Кононівка під Києвом, на трасі «Київ-Харків», розмістився сімейний ресторан «Бістро Пекаря». Тут гостям представлено широкий асортимент популярних страв європейської та італійської кухонь, які готують за традиційними й авторськими рецептами. Основний акцент зроблено на свіжій випічці й піці. Гості можуть покуштувати різних різновидів хліба - білий «Чіа» з насінням гарбуза, чіа, льону і куркумою або білий хліб «Карото» з морквою, насінням льону та соняшника, білий «Селянський» хліб з с...

У селищі Кононівка під Києвом, на трасі «Київ-Харків», розмістився сімейний ресторан «Бістро Пекаря».

Тут гостям представлено широкий асортимент популярних страв європейської та італійської кухонь, які готують за традиційними й авторськими рецептами.

Основний акцент зроблено на свіжій випічці й піці. Гості можуть покуштувати різних різновидів хліба - білий «Чіа» з насінням гарбуза, чіа, льону і куркумою або білий хліб «Карото» з морквою, насінням льону та соняшника, білий «Селянський» хліб з сезамом, льоном і маком, темний «Спельта» з буряком і насінням соняшника, сірий «Грехемський» на житньому борошні, темний солодовий «Швейцарський» і заварний з кмином за литовським рецептом.

Також особливістю закладу вважається аргентинський гриль. На відкритому вогні в ресторані запікають:

  • медальйони з телятини під вершково-трюфельним соусом,
  • каре телятини й новозеландського ягняти,
  • стейк Рибай,
  • свинячі ребра BBQ,
  • свинячий ошийок,
  • курчати теріяки,
  • качку, карамелізовану з мандаринами,
  • чорний трюфель,
  • мідії у винному соусі,
  • кальмари в томатному соусі,
  • креветки по-тосканськи зі шпинатом, вершковим соусом і сушеними томатами.
У ранковий час гостям подають комплексні сніданки.

Для ласунів випікають фірмовий торт «Київський», пана-коту з маракуєю, чизкейк з солоною карамеллю, пиріг з фісташками, з інжиром і мигдалем, з чорницею, а також круасани.

Крім цього, у меню є закуски, салати, устриці, брускети, свіжоспечений хліб, перші страви, піца, домашня паста і равіолі, страви для компанії, гарніри та соуси.

Фірмовими позиціями вважаються:

  • брускети з лососем і руколою,
  • тартар з телятини з в'яленими томатами,
  • теплий салат з качкою і свіжим шпинатом,
  • салат з лососем і авокадо,
  • борщ «Від пекаря»,
  • томатний суп по-тосканськи з морепродуктами,
  • чорна піца з креветками, кальмарами й мідіями,
  • піца з прошуто крудо, прошуто кото і салямі пепероні,
  • тальятеле з креветками, кальмарами й мідіями,
  • спагеті з телятиною і білими грибами,
  • равіолі з кролика, запечені у тісті з вершково-трюфельним соусом,
  • качка в апельсиновому соусі,
  • лопатка ягняти з томатами й оливками,
  • індичка, запечена з шафрановою грушею,
  • перепілки, фаршировані білими грибами й панчетою.
У ресторані є власний винний бутик, де представлені вина з Італії, Німеччини, Франції, Іспанії, Нової Зеландії, Чилі, Словенії, США.

Затишний інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної класики - теплі кавові, оливкові й теракотові відтінки, м'які крісла й невеликі диванчики, меблі зі світлих порід дерев, приглушене світло абажурів.

Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!