«La Crevet» - це ресторан середземноморської кухні, який розмістився в місті Ірпінь.
У розпорядженні гостей три зали - коктейльний, бенкетний і віп-зал із загальною місткістю 100 осіб.
Дизайнерський інтер'єр закладу виконаний у графітових відтінках і доповнений цегляним мурованням стін, м'якими шкіряними диванами шоколадного кольору, оригінальними світильниками з металевими дисками. Родзинкою інтер'єру вважається величезний акваріум з живими рибами, встановлений на всю довжину барної стойки.
У теплу пору року працює літня тераса.
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні середземноморських, італійських, японських і українських страв. Основний акцент зроблено на стравах з морепродуктів.
Фішкою при подачі будь-якої страви є маленька коктейльна креветка, якою прикрашають страви.
Меню ресторану грунтується на авторській кухні та містить салати, холодні й гарячі закуски, перші й основні страви, пасти, м'ясо і рибу на грилі, гарніри, соуси, піцу, бургери, десерти.
Фірмовими позиціями вважаються:
- теплий салат з качиним філе і кремом з блакитного сиру,
- салат зі смаженим філе тунця, тар-таром зі свіжих овочів і міксом салатів,
- тар-тар з лосося з червоною ікрою,
- баклажан, запечений з мідіями у вершковому соусі,
- крем-суп зі шпинату з лососем,
- тальятеле з лососем і червоною ікрою,
- тунець з авокадо і кисло-солодким соусом з манго,
- королівські креветки в соусі «Карі»,
- рулети з індички з кедровими горішками й соусом «Дор Блю»,
- ребро сувид з «Перцем чатні»,
- зелений борщ з кропивою,
- фірмова піца «La Crevet» з креветками, шинкою, печерицями, салямі й оливками,
- шоколадний фондан з морозивом.
Велика карта бару містить асортимент коктейлів, зокрема й фірмовий коктейль «La Crevet», розливне і пляшкове пиво, віскі, коньяк, лікери, міцний алкоголь, вина Франції, Італії, Іспанії, Чилі, Австралії, Грузії, Німеччини.