У Шевченківському районі Києва, на вулиці Полтавській, розмістився пивний бар «Папа Паб».
Затишний інтер'єр закладу виконаний у традиційному для бару стилі з цегляним мурованням стін, масивними меблями й оздобою з натурального дерева.
Тут гостям представлено асортимент популярних страв європейської, американської та східної кухонь.
Меню містить закуски до пива й власні копчення, страви фрі, нагетси, м'ясні та пивні дошки, перші страви, салати, холодні закуски, гарячі сковорідки, страви, приго...
У Шевченківському районі Києва, на вулиці Полтавській, розмістився пивний бар «Папа Паб».
Затишний інтер'єр закладу виконаний у традиційному для бару стилі з цегляним мурованням стін, масивними меблями й оздобою з натурального дерева.
Тут гостям представлено асортимент популярних страв європейської, американської та східної кухонь.
Меню містить закуски до пива й власні копчення, страви фрі, нагетси, м'ясні та пивні дошки, перші страви, салати, холодні закуски, гарячі сковорідки, страви, приготовані на грилі, стейки, бургери, гарніри, соуси й десерти.
До фірмових позицій відносяться:
- копчені свинячі ребра,
- сир фрі з вишневим конфітюром,
- грибний крем-суп з грінками,
- теплий мікс-салат зі свининою під східним соусом,
- гаряча сковорідка «Курка по-марокканськи» з пікантним томатним соусом, лимонною цедрою і зеленню,
- фірмовий шашлик «Батьків»,
- стейк Рибай «Папа-стейк» з мармурової телятини сухої витримки,
- бургер «Великий тато» з яловичою котлетою,
- тирамісу «Пивний десерт».