У самому центрі міста Буча, на вулиці Пушкінській, розмістився елегантний ресторан «TINATIN».
Заклад включає просторий основний зал, чотири віп-кімнати, а також літній майданчик і зимову терасу. Інтер'єр дизайнери оформили в стилі сучасної класики - ніжні кремові відтінки, м'які крісла з оббивкою з велюру в бузкових і оливкових відтінках, білосніжні скатертини, колони й дзеркала, позолота і кришталеві люстри.
Меню закладу поєднує в собі популярні європейські та грузинські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Гостям подають салати, холодні й гарячі закуски, хачапурі, хінкалі, супи, гарніри, основні страви, страви, приготовані на мангалі, оригінальні соуси, десерти.
Фірмовими позиціями меню вважаються:
- рулети з лосося з м'яким сиром та ікрою,
- сациві з індички в горіхово-вершковому соусі,
- теплий салат з телятини, запеченої на грилі,
- салат з філе сібаса, руколи й томатів під вершково-гірчичним соусом,
- хінкалі зі свининою і телятиною,
- хашлама з телятиною і зеленню,
- куряча грудка з м'яким сиром, запечена в беконі,
- медальйони з телятини під вишневим соусом,
- райдужна форель на яблуку під апельсиново-карамельним соусом,
- шашлик з телятини,
- карамелізована качка з яблуками й ананасами,
- десерт «Опера» на основі мигдалю з чорним і білим шоколадом під кавовим сиропом.
Гості можуть замовити ароматний кальян, який готують у класичній чаші або за бажанням гостей на грейпфруті, ананасі, гранаті.
Вечорами в ресторані грають живу музику. Також у закладі часто проходять весільні й корпоративні свята, бенкети, фуршети.