Заміський ресторан «Toscana Grill» розмістився в оточенні соснового лісу в Бучі, що знаходиться в десяти кілометрах їзди від Києва.
У закладі обладнані три просторі зали, серед яких два основних: «Сімейний» та «Винний», місткістю 50 гостей. Невеликий і затишний «Дегустаційний» зал вміщує до 15 гостей і розрахований на проведення закритих заходів і особистих урочистостей. Для маленьких гостей у ресторані обладнана дитяча ігрова кімната, де регулярно для малюків влаштовують творчі майстер-класи. Оригінальний інтер'єр ресторану поєднує в собі сучасний стиль, елементи еко-стилю та модерн. У залах переважають пастельні відтінки, велика кількість живої зелені й оздоблення з натурального дерева.
Гордість «Toscana Grill» – це літня тераса в оточенні мальовничого лісу з великим дерев'яним навісом і фонтаном, а також відкритою кухнею. Поруч з терасою працює дитячий ігровий майданчик, де встановлені гойдалки, гірки та часто відбуваються ігри з аніматорами в теплу пору року.
У меню представлені традиційні італійські страви, які кухарі готують за старовинними тосканськими рецептами.
Фірмові частування ресторану:
- суп качуко по-ліворнськи,
- салат «Панцанелла»,
- лазанья з печінкою,
- паста «Пічі» під соусом аль-аліоне,
- флорентійський стейк.
З-поміж піци є коронні страви:
- фірмова піца з обсмаженими на грилі баклажанами та індичкою,
- закрита піца-фокача з начинкою з томатів, руколи й рікоти.
У ресторані є власний винний льох, де зберігаються близько 70 видів італійських вин, сири, хамон і м'ясні делікатеси. Для гостей встановлений винний сейф з індивідуальними комірками для зберігання відкритого раніше вина. У винному залі є вітрина з великим вибором віскі й граппи.