У середмісті Тернополя гостей зустрічає ресторан «Айва». Вишуканий інтер'єр закладу оформлений у східному стилі. У меню представлені традиційні страви узбецької кухні, які готують за автентичними рецептами. Гордість ресторану –страви з баранини, телятини та курки, приготовані на мангалі. Коронне частування – манти власного приготування з м'ясом баранини. З-поміж напоїв є фірмова кава на піску по-турецьки. Гості можуть замовити ароматний кальян, який готують на кокосовому вугіллі без фольги. Щоп'...
У середмісті Тернополя гостей зустрічає ресторан «Айва». Вишуканий інтер'єр закладу оформлений у східному стилі. У меню представлені традиційні страви узбецької кухні, які готують за автентичними рецептами. Гордість ресторану –страви з баранини, телятини та курки, приготовані на мангалі. Коронне частування – манти власного приготування з м'ясом баранини. З-поміж напоїв є фірмова кава на піску по-турецьки. Гості можуть замовити ароматний кальян, який готують на кокосовому вугіллі без фольги. Щоп'ятниці та щосуботи в ресторані влаштовують музичні вечірки за участю популярних ді-джеїв.