«NA NEBI» - це ресторан сучасної української кухні, який розмістився в самому центрі Тернополя, на вулиці Олени Кульчицької.
Заклад працює у форматі «grill & wine» і пропонує своїм відвідувачам авторські страви сучасної української кухні з нотками середземноморської та європейської кухонь.
Родзинкою ресторану вважається відкритий гриль з латунним куполом, який стоїть в центрі залу.
Гості можуть на власні очі спостерігати процес приготування замовлених страв на відкритій кухні. У меню ресторану є закуски, сири, салати, перші страви, м'ясні страви, які готують на грилі, гарячі страви з м'яса, птиці, риби, а також страви для компанії гостей, гарніри, соуси, десерти.
Фірмовими позиціями меню вважаються:
- стейк «Томагавк» на кістці з томатною сальсою,
- стейк з телячої вирізки з соусом з перцю,
- стейк «Рибай» з гострим соусом Барбекю,
- ковбаски зі свинини з волоським горіхом,
- скумбрія, фарширована шпинатом і сиром,
- філе молодого поросяти в беконі з сирним соусом і карамельним яблуком,
- тартар з телятини з в'яленим жовтком,
- салат із запеченою качкою, карамелізованою грушею і руколою,
- бограч «Похмільний» з тушкованим м'ясом,
- фуа-гра з грушею і гостро-ягідним соусом,
- річкова форель, запечена в солі,
- вареники з індичкою і фуа-гра,
- торт «П'яна вишня» в чорному шоколаді,
- домашнє морозиво.
Оригінальний інтер'єр закладу поєднує в собі сучасні мотиви й етно-стиль - теплі пісочні, теракотові й кавові відтінки, м'які крісла з велюровою оббивкою, двометрові ліхтарі з лози, жива зелень і оздоблення з натурального дерева.
З вікон ресторану відкривається мальовничий панорамний вигляд на центральні вулиці міста.