На вулиці Руській у Тернополі, поруч з парком «Топільче», розмістився ресторан-бар «Водограй».
Заклад складається з декількох бенкетних залів, кожен з яких вміщує від 60 до 200 персон, а також у розпорядженні гостей дві окремі віп-зали.
На літній терасі обладнані дерев'яні альтанки з мангалами. Інтер'єр ресторану-бару оформлений у стилі сучасної класики - кремові, пісочні й насичені шоколадні відтінки, елегантні меблі, білосніжні скатертини, колони, повітряний текстиль.
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської та української кухонь.
Меню містить асортимент салатів, холодні й гарячі закуски, перші страви, основні м'ясні й рибні страви, гарячі сковорідки, асортимент пивних снеків, піцу на тонкому тісті, десерти.
До фірмових позицій меню відносяться:
- куряча грудка в апельсиновому соусі,
- свинина в яблучному фрикасе,
- бограч,
- ковбаски-гриль з гірчичним соусом,
- пивна дошка «Гурман»,
- піца з тунцем,
- філе лосося на овочевому міксі,
- салат «Ромуар».
Для ласунів у ресторані-барі готують ряд фірмових десертів - еклери, запечене яблуко з родзинками й медом, бельгійські вафлі з морозивом і фруктами.
У барній карті гості знайдуть міцний алкоголь, пиво, коктейлі, європейські та українські марки вин.
Також у закладі можна замовити ароматний кальян.