У самому центрі Тернополя, на вулиці Олени Кульчинської, гостей зустрічає ресторан «YOUNG».
Заклад поєднує в собі формат рarty-restaurant і лаунж клубу.
Оригінальний інтер'єр дизайнери оформили в сучасному стилі з елементами азіатського декору і неоновим освітленням.
В основі меню представлений мікс популярних і авторських страв японської, китайської, тайської кухонь. Кухарі ресторану готують холодні й гарячі закуски, салати, спринг-роли, бао-бургери, дім сами, страви WOK меню, супи, роли й десерти.
Фірмовими позиціями вважаються:
- запечений стейк лосося на овочах Кімчі з кисло-солодким соусом,
- качка з млинцями «Хурамакі» й соусом «Хойсін»,
- в'єтнамський фреш-рол з креветками,
- китайський пряний рол з качкою й ананасами,
- севіче з тунця,
- тартар з лосося,
- бао-бургер з телятиною в соусі «Кімчі»,
- дім-сами з лососем і креветками,
- скляна локшина Фунчоза з телятиною Унагі,
- яєчна локшина Юмень з креветками й грибами шіїтаке,
- локшина Удон з качкою по-пекінськи,
- тайський суп «Том Ям» з морепродуктами,
- салат «Ахі- поке» з лососем, авокадо й морквою кімчі,
- десерт «Кокосовий рай».
Велика барна карта ресторану містить саке, фірмове японське сливове і китайське рисове вино, пиво, віскі й ром з Індії, Японії, Китаю.
Крім того, гості можуть замовити віскі Ірландії, Америки, Шотландії, міцний алкоголь, вина Аргентини, Іспанії, Німеччини, Чилі, Португалії, а також класичні та оригінальні авторські коктейлі.
Відвідувачам готують ароматний кальян.