На вулиці Ярослава Мудрого в самому центр Білої Церкви гостей зустрічає ресторан «Буфет по-домашньому».
Заклад міститься поруч з парком Шевченка, на території розважального комплексу «Апельсин». У розпорядженні гостей основний зал для 60 персон, віп-кабінка, місткістю 20 відвідувачів, а також літній майданчик.
Затишний інтер'єр ресторану виконаний у французькому стилі кантрі - меблі та оздоблення з натурального дерева, картаті штори й абажури, м'які дивани з подушками, полиці з кухонним начинням і сувенірами, цибулеві в'язки під стелею.
В основі меню представлені популярні страви європейської, італійської та української кухонь, які кухарі готують за домашніми рецептами. У ранковий час тут подають комплексні сніданки на вибір.
Крім того, гості можуть замовити салати, закуски, супи, пивні снеки, основні страви, гарніри, страви гриль, приготовані на дровах у хоспері, домашню пасту, борошняні вироби, піцу на тонкому тісті, яку випікають у дров'яній печі, десерти.
Серед фірмових позицій меню закладу відзначають:
- теплий салат з цукіні на грилі з бринзою,
- теплий салат з курячою печінкою і пекінською капустою,
- окрошку на квасі,
- сирний крем-суп з куркою,
- зелений борщ зі свининою, курячим яйцем і сметаною,
- крильця Баффало з соусом Чилі,
- картоплю у вершках, смажену з беконом і цибулею,
- гарячу сковороду а-ля «Буфет» зі свининою, куркою, грибами, маринованим огірком, картоплею і вершками під сиром,
- фірмову дошку-гриль з шашликом зі свинини й курячого стегна, мисливськими ковбасками-гриль, картоплею у свинячій сітці, тушкованою капустою, грибами-гриль і з соусом BBQ,
- піцу «Porchetta» з в'яленою свинячою корейкою,
- піцу «Diabola» з салямі, печерицями та гострим перцем чилі.
Для ласунів у ресторані готують різні десерти, серед яких відзначають: млинці з бананом і нутелою, а також вареники з вишнею і ванільним соусом.
Барна карта містить асортимент міцного алкоголю, пива, коктейлів, ігристих вин, а також пропонує вина Італії та України, фреші, кавомікси, чаї.