У самому центрі Білої Церкви, на вулиці Шевченка, розмістився ресторан-готель «Lepsza Садиба».
У розпорядженні гостей готельні номери й ресторан, який включає основний зал з затишними кабінками, бенкетний зал, місткістю 100 персон, велику віп-кімнату для 10 гостей.
Також у закладі є більярдна кімната зі столами для гри в російський більярд, конференц-зал з сучасним медійним обладнанням і місткістю 40 посадкових місць, а також літня крита тераса.
Затишний інтер'єр ресторану відтворює атмосферу перебування в заміській садибі - меблі та оздоблення з натурального дерева, стельові балки й декор, як-от дикий камінь, ковані люстри, камін і строкаті штори, різьблені буфети та комоди.
Кухарі ресторану готують гостям традиційні страви польської та української кухонь. Щоранку тут подають комплексні сніданки.
Також відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, гарніри, основні страви, страви, приготовані на мангалі, млинці та вареники з різними начинками, пивні закуски й оригінальні соуси, десерти. Окремо представлено меню польських страв.
До фірмових страв ресторану «Lepsza Садиба» відносяться:
- салат «Садиба» з телятиною, телячим серцем і баклажаном,
- деруни з грибною підливою,
- український борщ з пампушками,
- журек,
- салат «Ситий Пан» зі смаженим беконом,
- бігос «По-старопольски»,
- голонка в пиві,
- медальйони зі свинини з грибним соусом,
- свинячі ребра запечені в пряному соусі,
- качина грудинка у виноградному соусі,
- судак під грибним соусом,
- люля-кебаб з телятини,
- шашлик зі свинини,
- млинці «Три зустрічі» з вишнею, сиром і маком,
- тирамісу.