Ресторан-шинок «Камелот» розмістився в Бердянську на Мелітопольському шосе.
До послуг гостей основний зал ресторану, місткістю до 40 осіб, а також просторий літній майданчик, розрахований на 120 запрошених у форматі бенкету і на фуршет для 150 відвідувачів. Також на території закладу обладнані кам'яні альтанки й теремки.
Атмосферний інтер'єр ресторану-таверни дизайнери оформили в середньовічному замковому стилі - меблі з натурального дерева, стельові склепіння, кам'яні стіни, тематична атрибутика, як-от лицарські обладунки та мечі. Основу меню складають популярні європейські та українські страви.
Гостям подають холодні й гарячі закуски, страви мангал-меню зі свинини, яловичини, телятини, баранини, курки, риби, закуски на вогні, салати, соуси, перші страви, основні страви, гарніри, закуски до пива, піцу на тонкому тісті, десерти.
Серед фірмових страв відзначають:
- камбалу з гарніром,
- теплий салат «Ланселот» з філе теляти, моцарелою і томатами,
- салат з тигровою креветкою та апельсиновою заправою,
- салат зі шпинату, ягід і сиру,
- шашлик «Царський»,
- стейк Рибай,
- французького кукурудзяного курчати,
- суп короля Артура з пеленгаса, вершками, сиром і базиліком,
- сковорідку «Рибна» у вершково-грибному соусі,
- медальйони з телятини з соусом «Демігляс»,
- безе «Королівський десерт» з вершковим кремом.