У десяти хвилинах їзди від Києва, недалеко від аеропорту «Бориспіль», стоїть ресторанно-готельний комплекс «Чотири Сезони».
На території закладу гостей зустрічає ресторан з однойменною назвою.
Основу меню складають популярні страви європейської та української кухонь.
Відвідувачам подають сніданки та бізнес-ланчі, а також різні салати, холодні й гарячі закуски, перші й основні страви, випічку та десерти.
Спеціально для святкових заходів у ресторані розроблено окреме бенкетне меню.
У розпорядженні гостей невеликий зал, місткістю 15 персон, зал, розрахований на 50 запрошених, великий бенкетний зал, де можуть одночасно розміститися 100 відвідувачів.
Інтер'єр ресторану оформлений у сучасному стилі - теплі пісочні відтінки, лаконічні меблі, настінний розпис.