«Авантюрист» - це заміський клуб недалеко від Києва, який стоїть у мальовничому місці на березі річки Десна в Броварському районі.
Заклад розкинувся в селі Рожни, у двадцяти кілометрах від столиці. До послуг гостей велика територія з 27 дерев'яними чотиримісними котеджами, панорамний ресторан з виглядом на Десну, лазня на дровах, власний пірс і пляж, дитячий пляж на мілководді, індивідуальні альтанки з мангалом, мотузковий парк, дитячий ігровий майданчик.
У ресторані «Авантюрист» відвідувачі можуть замовити традиційні українські страви, а також страви світової кухні в класичному виконанні шеф-кухаря.
Меню містить холодні закуски, салати, млинці з різними солоними й солодкими начинками, перші страви, основні страви та страви для компанії гостей, гарніри, соуси, десерти.
У ранковий час у ресторані готують комплексні сніданки - англійський, німецький, італійський, сирники з джемом і сметаною.
Родзинкою меню вважаються страви, приготовані на мангалі. Гостям готують каре ягняти, телятину на кістці, шашлик з телятини, свинини, курки, стейк Рибай, свинину на кістці в соусі BBQ, люля-кебаб з курки і яловичини, курячі крила BBQ, запікають на грилі скумбрію, коропа, форель, овочі й печериці.
Серед фірмових страв ресторану «Авантюрист» відзначають:
- курку «Авантюрист» в соусі капучино,
- медальйони зі свинини з грибами у вершковому соусі,
- філе міньйон з соусом «Камберленд»,
- качине філе з яблуками в кисло-солодкому соусі,
- судака з картопляним пюре й овочевою сальсою,
- свиняче ребро в медовому соусі,
- ростбіф з овочами-гриль,
- салат «Авантюрист» з мікс-салатом, томатами чері, сиром фета, чіпсами чіабата, ростбіфом і соусом «Камберленд»,
- млинці з лососем,
- асорті домашніх ковбасок,
- юшку по-царськи з лосося, судака і морського язика,
- український борщ з пампушками,
- чизкейк.
У барній карті є асортимент розливного та пляшкового пива, міцний алкоголь, вина і коктейлі.
Гості комплексу можуть постріляти в тирі, зіграти страйкбол, теніс, узяти участь в квестах.