«Filvarok» – це мережа ресторанів західно-української етнічної кухні, які розмістилися на території туристичного комплексу «Буковель». Заклади працюють у форматі ресторанів швидкого обслуговування.
В основі меню гостям представлені класичні українські та автентичні гуцульські страви, які кухарі ресторанів готують за традиційними рецептами зі свіжих, натуральних локальних продуктів.
З-поміж фірмових позицій меню виділяють:
- закарпатський банош, який подають зі шкварками й бринзою,
 - вареники з м'ясом дикого кабана, картоплею, грибами,
 - холодець,
 - солоні білі гриби,
 - червоний борщ,
 - грибну юшку,
 - деруни, запечені в горщиках зі сметаною, грибами й телятиною,
 - сирну тарілку,
 - гарбузові оладки,
 - форель на грилі,
 - домашні сирники
 - медовий торт.
 
Як фірмову закуску подають українське сало з проростями на дегустаційній тарілці та фірмові гастрономічні сири від місцевого фермера бельгійця Бернара Віллема.
З-поміж алкогольних напоїв виділяють фірмову домашню хріновуху, яку настоюють на корені хрону та меду.
У вихідні в ресторані на відкритому вогні в спеціальному казані готують традиційний бограч, а також плов, лагман і шурпу.
Колоритний інтер'єр виконано в традиційному українському стилі. Як тематичні елементи декору дизайнери використали різьблене дерево, вишиванки, старовинні предмети гуцульського побуту.
        
              
                      
                          
WiFi